Vælg den rigtige bordplade

Det vigtigste element i dit køkken er bordpladen. Den er ikke alene den dyreste del, når du investerer i et køkken, men det er også der, hvor du sandsynligvis bruger mest tid. Når du skal vælge den rigtige bordplade til dit nye køkken, er der flere ting du skal overveje.

Bliv inspireret til dit bordpladevalg

I kataloget "Fronter og tilbehør" har vi samlet vores standardsortiment, så du kan se, hvilke bordplader du kan vælge mellem.

Besøger du din lokale HTH-butik, kan du se prøver af hele sortimentet.

Se kataloget

FÅ HJÆLP TIL AT VÆLGE
DEN RIGTIGE BORDPLADE

Du kan få overblik over alle vores bordplader
og alle mulighederne i din lokale HTH-butik.

Her kan vores dygtige køkkenkonsulenter hjælpe
dig med at vælge den rigtige bordplade udfra
dine ønsker og behov.


BORDPLADEGUIDE

Sådan vælger du den rigtige bordplade

For at finde den rigtige bordplade til dit køkken, er det nødvendigt at overveje hvilke forventninger du har til dit nye køkkenbord.

Begynd med at svare på disse tre spørgsmål:

1#
HVORDAN BRUGER DU DIT KØKKEN?

Hvordan er din familie sammensat, og hvad bruger I køkkenet til i hverdagen?

Har du børn, der hjælper med i køkkenet? Bager du meget eller bruger madvarer, der afgiver meget saft eller farve? Vil du bruge tid på rengøring og regelmæssig vedligeholdelse?

Det betyder al sammen noget for, hvilken bordplade du skal vælge.

Focus | HTH
Focus Midnatsblå | HTH Tendens | HTH

2#
HVILKEN STIL ER DU UDE EFTER?

Den rigtige bordplade giver køkkenet sjæl og er en stor del af køkkenets udtryk. Materialet, farven, strukturen og tykkelsen på bordpladen har stor betydning for designet. Mulighederne er utallige.

Vil du have et klassisk køkken med glød og varme, er en massiv træbordplade et oplagt valg. Skal bordpladen signalere minimalisme og enkelthed, er Corestone måske noget for dig.

Du er designeren og vælger selv, hvilken stil du vil have.

3#
HVAD ER DIT BUDGET?

Bordpladens pris er en stor del af det samlede køkkenbudget, hvis du vælger et eksklusivt materiale. Det er ikke usædvanligt, at prisen for eksempelvis en bordplade i granit koster det samme som resten af køkkenet.

Ønsker du en økonomisk løsning, er det oplagt at vælge en slidstærk laminatbordplade, der er meget konkurrencedygtig på prisen. Det er alt sammen et spørgsmål om, hvad du prioriterer.

Besøg din HTH-butik og få rådgivning om bordplader.

Få vejledning i din HTH-butik