Sådan vælger du den rigtige bordplade

For at finde den rigtige bordplade til dit køkken, er det nødvendigt at overveje hvilke forventninger du har til dit nye køkkenbord.

Begynd med at svare på disse tre spørgsmål:

Få gode råd af vores eksperter

Vil du gerne have hjælp til at træffe de rigtige beslutninger, når du vælger køkkenmaterialer? HTHs køkkeneksperter står klar til at give dig sparring og gode råd – helt gratis og uforpligtende.

Book et gratis designmøde

FAQ

Bordplader kommer i mange forskellige prisklasser, og prisen afhænger især af, hvilket materiale bordpladen er lavet i. Se vores bordplader og priser her.

Prisen på at skifte bordplade i køkkenet afhænger af, hvilken bordplade du skal have, og om du skal have professionelle håndværkere til at hjælpe med montering.

Du kan godt skifte bordplade selv, hvis du har hænderne godt skruet på – men hvis du har med tunge eller skrøbelige materialer at gøre som CoreStone eller keramik at gøre, er det en god idé at få hjælp fra professionelle montører.

Højden på dit køkkenbord er afgørende for at få de mest behagelige arbejdsforhold, hvor du hverken får ondt i ryg eller skuldre, fordi bordhøjden enten er for lav eller høj.

Der er i de fleste familier højdeforskelle at tage hensyn til, hvilket kan gøre det svært at beslutte sig for højden på køkkenbordpladen. I et standardkøkken er køkkenbordshøjden mellem 85-95 cm. Et køkkenbord med 90 cm i højden vil passe til de fleste familier af normal højde.

Oplev bordpladerne i vores butikker

Besøg en af vores butikker, og oplev bordpladerne og de forskellige køkkenmaterialer helt tæt på.

Find din HTH-butik