Franchise

Vores ambition

HTH Køkkener så dagens lys i Vestjylland i Danmark i 1966. Siden da har HTH udviklet sig til en af Nordeuropas største køkkenproducenter. I dag har vi mere end 100 butikker i Skandinavien, men ambitionerne stopper ikke der, målet er, at udvikle HTH’s brand og forretning endnu mere. Derfor søger vi ambitiøse partnere, der vil med på den rejse.

Franchise

Vil du vide mere om denne unikke mulighed?

kontakt Markedschef Freddy Kloster Nielsen

Brandet

brandet

Skandinavisk køkkendesign

HTH bygger på de bedste skandinaviske håndværksmæssige traditioner og er kendetegnet ved smukt design og høj produktkvalitet. For HTH er køkkener som en smuk kærlighedshistorie Det er vores filosofi, at der er skønhed i det enkle og at smarte funktionelle løsninger skal gå hånd i hånd med et smukt udtryk. Vi designer køkkener, der er inspirereret af den særlige skandinaviske ånd, af farverne og lyset og udført i naturens egne materialer.

Franchisekonceptet

Kompetent sparring på alle aspekter af din forretning

HTH Køkkener har arbejdet med franchise som den bærende forretningsmodel i mere end 47 år og er blevet hædret for de enestående resultater, der er skabt. Som franchisetager hos HTH bliver du en del af en stærk og kompetent organisation, der udover sin store erfaring tilbyder dig flere attraktive fordele inden for drift og udvikling.

Konceptet

Lave lageromkostninger

HTH Køkkener er først og fremmest en ordreproducerende virksomhed. Hvert køkken produceres efter kundens specifikationer og transporteres herefter fra fabrikken ud til kunden. Vi producerer desuden et mindre sortiment af de mest efterspurgte skabe og elementer, der ligger klar på vores fabrikslager. Du skal derfor ikke bekymre dig om store lageromkostninger.

Hvorfor HTH?

Ambitiøst køkkenbrand med dokumenteret succes

Som medlem af HTH-familien får du muligheden for at arbejde med et stærkt brand inden for design og livsstil i en ambitiøs virksomhed, der er i rivende udvikling og på vej til at styrke sin internationale tilstedeværelse yderligere. Som franchisepartner kan du få del af dette unikke vækst eventyr sammen med et succesfuldt brand med en enestående succes og attraktiv franchisemodel.

Vores forventninger til dig

Kontakt

Sådan bliver du vores nye franchisepartner

Er du klar til at blive vores næste franchisepartner? Vi er altid interesseret i at høre fra ambitiøse ansøgere, der har bevist deres forretningstalent og som brænder for interiør og retail i en internationalt orienteret virksomhed.