Keramikbordplade

Med en bordplade i keramik behøver du ikke bekymre dig om fedtede fingre, ridser og skjolder. Bordpladen tåler varme gryder og er med den modstandsdygtige overflade perfekt til hjemmet, hvor køkkenet bliver flittigt brugt.


FORDELE VED EN KERAMIKBORDPLADE

Keramikbordplade Trilium | HTH

Der er praktiske og æstetiske fordele ved en bordplade i keramik:

 

- Ridsefast og nærmest uopslidelig

- Varmefast og tåler direkte afsætning

- Absorberer ikke væske

- Nem at rengøre og vedligeholde

- Giver et smukt og eksklusivt look

BARE SÆT GRYDEN PÅ BORDET

Keramikken er varmefast, og bordpladen tåler derfor varme gryder, pander og bradepander direkte fra komfuret, men også kolde varer fra fryseren. Det samme gælder i øvrigt en bordplade i massiv stål.

HOLDER TIL DET MESTE

Keramikbordplader er fremstillet under meget høj varme af sten, sand, ler og naturlige farvepigmenter. Kombinationen af den høje temperatur og de stærke materialer giver en yderst robust bordplade, der holder til det meste.  

IKKE KUN PRAKTISK

Bordpladen er noget af det første, du ser, når du træder ind i et køkken. Derfor skal den være en fryd for øjet. Udover at være praktisk er en bordplade i keramik yderst moderne, og den tilfører rummet et eksklusivt touch. Du kan få den i flere smukke nuancer med et flot spil.

HVAD KOSTER EN KERAMIKBORDPLADE?

En bordplade i keramik er noget af det mest eksklusive, du kan vælge. Den ligger i den høje ende af prisskalaen sammen med Corian®, og er en prisklasse over granitbordpladen. Til gengæld får du en særlig smuk bordplade, der er vanskelig at slide op.

For at få en eksakt pris, skal du kende målene til din nye bordplade. Vores køkkeneksperter står altid klar til at hjælpe dig med at udregne prisen i din nærmeste HTH-butik.

Find din HTH-butik

Keramikbordplade | HTH

DU KAN IKKE SLIDE KERAMIK OP

En af de store fordele ved keramikbordpladen er, at den er en af de bordplader, der holder bedst over tid. Den kan holde i flere årtier og bevarer sit flotte udseende. Årsagen til den utrolige holdbarhed er den slidstærke overflade, der hverken kan ridses eller absorbere væsker.

 

DEN DAGLIGE RENGØRING

Keramikbordpladen gør rengøringen nem for dig, da hverken madrester eller væsker kan trænge ind. Keramik absorberer intet. Vi anbefaler, at du bruger en opvredet klud til den daglige rengøring. Tilsæt almindeligt rengøringsmiddel, hvis du finder det nødvendigt.

Focus | HTH Focus Hvid Eg Laminat Koksgrå | HTH

FIND DEN RIGTIGE BORDPLADE

Alle typer af bordplader har sine fordele og ulemper. Derfor er det vigtigt, at du finder ud af, hvilke behov og ønsker du har til din bordplade.

Brug vores bordpladeguide og find den rigtige bordplade til dit køkken.

Se bordpladeguiden

  

Oplev bordpladen

Inden du beslutter dig for at købe ny
bordplade, anbefaler vi, at du besøger
din nærmeste HTH-butik, så du kan se
og mærke bordpladen. Her står vores
køkkeneksperter altid klar til at rådgive
dig om valg af bordplade.