Oplev bordpladen

Inden du beslutter dig for at købe ny bordplade, anbefaler vi, at du besøger din nærmeste HTH-butik, så du kan se og mærke bordpladen. Her står vores køkkeneksperter altid klar til at rådgive dig om valg af bordplade.

Book et gratis designmøde

FAQ

En bordplade i massivt træ er typisk midt på prisskalaen. Dog afhænger prisen meget af, hvilken træsort du ønsker. For at få en præcis pris skal du tage mål til din nye bordplade.

Vi står klar til at hjælpe dig med at udregne prisen i din lokale HTH-butik.

Til hverdag kan du bruge en opvredet klud til at holde bordpladen pæn. Det er derfor ikke nogen stor udfordring at holde en bordplade i massivt træ, selvom den hverken tåler sulfo, sure eller varme genstande. Hvis uheldet er ude, kan ridser og pletter slibes væk.

Hvis du vil være sikker på at holde bordpladen pæn omkring vasken, kan du få vasken underlimet. På den måde undgår du en kant mellem vask og bordplade, hvor der kan samle sig skidt og vand.

Alle træsorterne i vores sortiment er velegnede til bordplader. Træsorterne har hver deres farvespil og hårdhed, så du kan overveje, hvilken sort der passer bedst til farverne i resten af dit køkken, og hvilken hårdhed du ønsker.