Få hjælp af køkkeneksperter

Vi anbefaler, at du mærker bordpladen, inden du træffer beslutningen om materialevalg. Kom gerne forbi din lokale HTH-butik, og lad vores dygtige køkkeneksperter hjælpe med at finde den rette løsning.

Book et gratis designmøde

FAQ

En bordplade i CoreStone ligger midt på prisskalaen. Før vi kan udregne den nøjagtige pris, skal vi dog opmåle, hvor meget kompositmateriale du skal bruge. Ønsker du en pris, kan du bestille et uforpligtende møde hos din nærmeste HTH-butik.

CoreStone-bordpladen er let at holde i hverdagen. Den særlige overflade uden porer gør, at bordpladen effektivt afviser både fugt og smuds, der kan forårsage pletter og skjolder. Den daglige rengøring kan derfor klares med en hårdt opvredet klud.

Ønsker du en bordplade, der kræver minimal vedligeholdelse, er CoreStone et godt bud. En anden fordel ved CoreStone-bordpladen er nemlig, at du let kan reparere eventuelle skrammer og få bordpladen til at skinne som ny ved at polere den.

Det gør også, at en CoreStone-bordplade især er velegnet til de børnefamilier, der bruger køkkenet meget, men som ikke vil bekymre sig om den efterfølgende rengøring.