Køkkenrenovering

”Vi er eksperter i at forlænge dit køkkens levetid“

Sofie Larsen, HTH køkkenekspert

Design Styler

Test dit nye køkkenlook af

I vores Design styler kan du lege med dine køkkenideer og opleve hvordan farver og materialer fungerer sammen i dit nye køkken. Prøv dig frem og bliv inspireret af de mange muligheder.

Du designer dit køkken ved at vælge én af køkkenopstillingerne under scene. Når køkkenet er valgt, kan du nemt ændre farver og materialer ved at klikke på blyanterne.

FAQ

RE-LOVE er et renoveringskoncept, og navnet skal afspejle idéen om, at man fornyer sit nuværende køkken med nye elementer som fx låger eller bordplade, i stedet for at udskifte det hele. RE-LOVE henvender sig til kunder, som ønsker at give deres køkken nyt liv og dermed forny køkkenkærligheden.

Som udgangspunkt kan du næsten udskifte alle elementer. Du kan fx udskifte låger, greb, hvidevarer og bordplade. Du kan også udnytte pladsen i dine skabe ved at udskifte et hyldeskab med et skuffeskab.

Tag et billed af dit nuværende køkken og spørg vores køkkeneksperter til råds. De kan hurtigt give dig inspiration og vejledning.

Hvis du har et HTH køkken, har du selvsagt gode forudsætninger for at benytte RE-LOVE. Der kan dog være ældre HTH-modeller, hvor der kan være udfordringer med rælingsstængerne og bagstykket i skuffekassetten samt udvendige hængsler (K67).

Hvis du ikke har et HTH-køkken, er det ikke udelukket, at du kan benytte RE-LOVE, da mange køkkenskabe har standardmål.

For at være sikker på, at du kan benytte RE-LOVE, og inden du bestiller materialer, anbefaler vi, at du rådfører dig med en køkkenekspert og medbringer korpusmål (højde, bredde, dybde og korpustykkelse) + billeder + skitse af dit nuværende køkken.

For at være sikker på, at du kan benytte RE-LOVE og at du kommer trygt i mål med din køkkenrenovering, anbefaler vi, at du:

  1. Rådfører dig med en køkkenekspert i din nærmeste HTH-butik.
  2. Opmåler korpus (selve skabet) + låge (højde, bredde, dybde og korpustykkelse) i dit nuværende køkken.
  3. At du laver en skitse af køkkenrummet med mål.
  4. At du tager billeder af dit nuværende køkken, skabskorpus og låger.
  5. Hvis du har mulighed for det, medbringer en låge/front fra dit nuværende køkken.

Se mere om opmåling

Der er mange ting, der påvirker prisen på din køkkenrenovering. Det handler både om materialevalg og om, hvor meget du skal skifte ud, før dit køkken bliver friskt og nyt at se på igen. Er det større elementer som køkkenbordpladen, der er tale om? Eller er det nok at skifte de gamle greb ud eller give væggen en omgang maling?

Alle disse overvejelser vil være med til at påvirke den endelige pris på din køkken-makeover. Hvis du gerne vil kende den præcise pris, inden du går i gang med renoveringen, kan vores køkkeneksperter hjælpe dig med udregningerne – helt gratis og uforpligtende.

Du kan her se hvad der kan påvirke prisen.

Hvis dit køkken er ved at have udtjent sin værnepligt, kan det godt betale sig at lave et helt nyt køkken. Først og fremmest giver det en enorm glæde at have et køkken, hvor du føler dig godt tilpas og der er plads til at samle familien. Derudover kan det også spille positivt ind på din boligs værdi.

Hvis du på et tidspunkt skal sælge din bolig, er et nyt køkken med til at gøre huset mere attraktivt. Faktisk er et nyt køkken en af de faciliteter, som køberne vægter højst, og som derfor virkelig kan få din bolig til at stige i værdi.

Se vores prisguide her