HTH tilbyder løsninger til alle på det professionelle marked som søger en pålidelig og professionel leverandør af køkken, bad eller garderobe – hos HTH får du en leverandør der ikke går på kompromis med kvalitet af produkter, leverancer eller support.

Vi står som professionel partner med alt lige fra sparring, endelig løsning og alle processer ind imellem, hvor vi leverer både køkken, bad og garderobe. Dette gælder uanset typer af byggerier - alt fra lejligheder, villaer og sommerhuse, til børnehaver, institutioner, ældre- og handicapboliger.

HTH har mange års og stor erfaring i branchen erfaring på det professionelle marked og det afspejler i høj grad vores professionelle tilgang til alle samarbejder og projekter – kvaliteten af vores arbejde mærkes tydeligt og gør den altafgørende forskel for vores kunderelationer.

HTH har i mange år være danskernes, typehusfirmaernes, entreprenørernes og håndværkernes foretrukne leverandør af køkkener, bad og garderobe løsninger. Det mærkes tydeligt i de gnidningsfrie processer vi hver dag og hele tiden benytter os af når vi leverer, monterer, tegner og udarbejder projekter rundt i hele landet. Grundet den høje kvalitet og leveringssikkerhed, har vi loyale og tilfredse kunder og stærke kunderelationer.

Med HTH får du mulighed for at imødekomme kundernes mange forskellige ønsker om køkken, bad og garderobe. Kort sagt så giver HTH dig mest at vælge i mellem og mindst at bekymre dig om.

Miljø og bæredygtighed

Som en af de største køkkenleverandører i Nordeuropa har HTH en enestående mulighed for at levere et markant bidrag til den grønne omstilling. Det er en stor motivation, og derfor har vi hos HTH en stærk vilje til at skabe de nødvendige forandringer, der skal til for at bidrage til en mere bæredygtig verden. Samtidig kan vi naturligvis hjælpe dit projekt med at leve op til en lang række internationalt anerkendte certifikater og standarder inden for bæredygtighed.

Hos HTH giver vi dig ideelle forudsætninger for at få svanemærket dit byggeprojekt. Vi har et bredt udvalg af egnede produkter og en stor professionel erfaring med at opfylde Svanemærkets kriterier. Bl.a. er vores skabskorpus og udvalgte fronter svanemærket. Det er ikke alle velegnede produkter, som fremgår af Svanemærkets egen database. Derfor bør du altid kontakte os og høre nærmere om specifikke produkter.

Læs om vores bæredygtige tiltag

Kontakt

Find dit erhvervscenter

HTH har forhandlere og butikker fordelt over hele Danmark, så du nemt kan komme i kontakt med os.

Find dit erhvervscenter