Garderober til det moderne hjem

Det er ikke dig, der skal tilpasse dig garderoben, men garderoben som skal passe til dine behov. HTHs garderobekoncept favner bredt og kan skræddersyes til dine præferencer.

Gennemførte garderober

En garderobe fra HTH er en garderobe af høj kvalitet, og vi sætter barren ekstra højt, når det kommer til innovative og funktionelle garderober.

Vores garderobeløsninger er kendetegnet af et stilrent, flot og gennemført design - både indvendigt og udvendigt. Det skal nemlig altid være en fornøjelse både at se på og bruge en garderobe fra HTH.

Sliding doors

Skydelåger Hvid Glat
Pris fra 3.000,-

Gode råd til garderoben

Når du skal købe ny garderobe eller opgradere din gamle garderobe, er det en fordel, hvis du har styr på de seneste tendenser. Brug dem til at høste gode idéer til, hvordan du får den bedste garderobeløsning.

Besøg Ekspertråd og få gode råd om alt fra garderober til køkken, bryggers og bad.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

En garderobe er ikke blot et skab til opbevaring af dit tøj, sko og andre ting. Garderoben skal både være funktionel, men også smuk og passe til resten af din boligstil.

Få hjælp til at indrette og planlægge din garderobe af en af HTHs dygtige og kompetente konsulenter.

Book et gratis rådgivningsmøde her

Entré og bryggers skydedørsgarderobe

Skydelåger Grå
Pris fra 4.000,-

HTH snedkerskab med skydelåger

Skræddersyede skabe med flotte skydelåger, der kan bruges til alle typer af garderober, opbevaring og afskærmning.

Find din nye garderobe med skydelåger.

 

Klassiske garderobeskabe

Ønsker du en klassisk garderobeløsning med eksempelvis indbyggede skabe, har HTH en løsning, der matcher dine behov.

Se alle mulighederne med klassiske garderobeskabe.

Find inspiration til drømme-
garderoben

Tag et kig i vores garderobegalleri og bliv inspireret til din næste garderobeløsning fra HTH.

Du er også altid velkommen til at besøge din nærmeste HTH-butik og få råd og vejledning af vores dygtige konsulenter.

Snedkerskab med skydelåger | HTH

Sliding doors

Find prisen på din nye garderobe

Prisen på din nye garderobe varierer alt efter materialevalg, størrelse og tilbehør.

Vil du have klassiske garderobeskabe, kan du vælge i hele HTHs store udvalg af fronter og tilbehør, og få garderoben til at matche din øvrige indretning.

Ønsker du et snedkerskab med skydedøre, har du mange forskellige garderobematerialer at vælge imellem.  Alt efter hvad du vælger, påvirker det prisen på din nye garderobe.

Læs mere om priserne på garderober fra HTH i vores prisliste.

Billig garderobe fra udstillingen

Er du interesseret i at spare penge på din nye garderobe, kan du være heldig og gøre et kup blandt vores udstillingsmodeller. Vores butikker skifter jævnligt udstilling, og det betyder, at garderober fra udstillingen sættes til salg med store afslag i prisen.

Find en nedsat garderobe.

Nem finansiering af garderoben

Nul renter - ingen udbetaling – slip for gebyrer. Det er de lukrative vilkår, når du benytter vores finansiering, hvor du kan låne fra 2.000 kr. og op til din nye garderobe.

Se dine finansieringsmuligheder

Snedkerskab med skydelåger | HTH

Køb en kvalitets-
garderobe

HTHs garderober er fremstillet af solide kvalitetsmaterialer, der sikrer dig en garderobeløsning, der holder i mange år.

Vælger du en garderobe fra HTH, er du garanteret op til 25 års garanti  Det giver dig tryghed oven i købet, når du bestiller din nye garderobe.

/ FÅ EN SKRÆDDERSYET GARDEROBELØSNING

Vi har alle individuelle behov, når det kommer til vores garderobe. Derfor skræddersyer vi garderobeløsninger efter dine mål og behov.

Snedkerskab med skydelåger | HTH
Enkelt og hvidt garderobeskab i Model Glat Hvid

Garderobeskabe efter mål

Når du køber din garderobe hos HTH, har du mulighed for at få garderobeskabene tilpasset, så de dækker alle dine ønsker og behov.

Skabenes standardbredde er mellem 40 og 100 cm. Har du brug for mere fleksibilitet, kan vores specialafdeling lave garderobeskabe efter mål mod merpris.

 

Læs om garderobeskabe

Få skydelåger i alle mål

Med et HTH snedkerskab med skydelåger kan du udnytte opbevaringspladsen optimalt på trods af udfordringer med små rum, skæve vinkler eller skråvægge.

Skydelåger kan desuden tilpasses, så du får en garderobeløsning fra gulv til loft, der diskret lukker af for garderobeskabets indhold.

 

Læs om skydedørsgarderober
Sliding doors

Montering & levering

Når garderoben skal stå lige og stabilt, skufferne glide let og du ikke selv vil jonglere med skruer og værktøj, er hjælpen nær.  Vores professionelle håndværkere monterer alle dele på din nye garderobe, og levering lige til døren kan vi også klare.

Læs mere om montering og levering.  

Indret garderoben godt

En gennemtænkt indretning er første skridt til en velfungerende garderobe. Foretrækker du at slå dørene op til et klædeskab, eller vil du hellere skubbe lågerne til side på et skydedørsskab? Er du mest til bøjlestænger eller hylder? Kan skuffer og udtræk hjælpe med en god organisering?

Se hvordan du kan indrette klædeskabet og garderoben bag skydedøre.

Snedkerskab med skydelåger | HTH
Walk in closet | HTH

Walk-in gør garderoben luksuriøs

Drømmer du om at kunne stå midt i dit klædeskab og have et godt overblik over hele din garderobe? Og vil du have masser af plads til alt dit tøj, sko og accessories?

Få dine ønsker opfyldt med et walk-in-closet, som giver suveræn opbevaringsplads.   

Lyst minimalistisk bryggers i model Mono

Garderobe i entreen

Skal din garderobe være i entréen, er der gode muligheder for at lave en flot garderobeløsning med enten skydelåger eller garderobeskabe. Begge løsninger sikrer dig en praktisk opbevaring og god funktionalitet.

Se huskelisten til indretning af entréen.

Snedkerskab med skydelåger | HTH

Garderobe under skråvægge

Det kan være vanskeligt at udnytte pladsen under skråvægge optimalt. Placerer du et skab med skydedøre under de skrå vægge, kan du dog udnytte hver en centimeter til praktisk opbevaring.

Læs mere om skydedørsskabe til skråvægge.

Hos HTH er vi dedikerede til Køkkenkærlighed,
der holder

Se mere om HTH