Badeværelse

Leder du efter et nyt billigt badeværelse? Hos HTH har vi gjort det let at købe et nyt gør-det-selv badeværelse til en god pris.

Mest populære produkter

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om hvilke produkter du skal købe? Få hjælp fra vores kundeservice, eller find din nærmeste HTH butik.

Billigt badeværelse i velkendt HTH kvalitet

Leder du efter et nyt billigt badeværelse? Hos HTH har vi gjort det let at købe et nyt gør-det-selv badeværelse til en god pris. Her finder du et stort udvalg af produkter til badeværelset, så du kan skabe et kvalitetsbadeværelse, der passer til dig og dine behov.

Når du køber et badeværelse fra HTH, kan du spare penge uden at gå ned på kvaliteten. Du får nemlig et badeværelse i samme kvalitet, som den du kender fra HTH – du skal bare gøre arbejdet selv.

 Badeværelser i dansk design og høj kvalitet

Fælles for alle vores gør-det-selv badeværelser er, at det er dansk design i høj kvalitet. Når du køber et baddesign fra HTH, får du ikke blot en flot og billigt badeværelse, men et badeværelse, som er skabt til det moderne liv. Det sikrer dig et lækkert badeværelse, du kan have glæde af i mange år frem.

 Udforsk dine muligheder

Du kan sammensætte dit nye gør-det-selv badeværelse præcist som du ønsker. Udforsk dine muligheder ved at vælge den ønskede produktkategori. Her finder du produktbilleder, specifikationer, monteringsvejledninger og priser på vores produkter.

Sådan køber du badeværelse hos HTH

Det har aldrig været lettere at købe badeværelse online. Når du finder en vare, du ønsker at købe, trykker du blot på ”Tilføj til kurv”. Herefter kan du vælge at købe mere eller gå direkte til kassen. Når du har fundet alle de ønskede varer, trykker du på ”Gå til kassen”. Her kan du vælge imellem at få varerne leveret eller at afhente dem i din nærmeste HTH-butik.