Scandinavian Classic | HTH

Finansiering

Nul udbetaling, nul renter og nul gebyrer*

Har du smag for nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe, så kan du finansiere den søde drøm om nyt helt uden sure renter, gebyrer og udbetaling hos HTH. Du kan låne helt op til 250.000 kr. over 12-60 måneder, hvis du er over 18 år og ikke registreret i RKI/Debitor Registret.

Finansiering er altid af varens kontantpris og kan ikke anvendes i forbindelse med kampagner og specialtilbud. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finans. Kom og lad os regne på mulighederne.

*F.eks. ved køb af varer for 40.000 kr. er månedlig betaling 834 kr. i 48 måneder. Samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage, er 40.000 kr. Samlede omkostninger er 0 kr. Fast debitorrente er 0,00%. ÅOP er 0,0%.

HTH KØKKENFORUM

Lån fra 2.000 kr. til 40.000 kr.
Har du brug for under 40.000 kr., så hent et ansøgningsskema i din HTH-butik, hvor det også skal afleveres i udfyldt stand. Du skal samtidig vise billedlegitimation og sygesikringsbevis. Svaret på din ansøgning kommer i løbet af 10 minutter.

Du kan låne helt op til 250.000 kr. hos HTH
Hent et ansøgningsskema i butikken, hvor du også afleverer det udfyldte skema sammen med de seneste tre lønsedler og årsopgørelsen. Ved samme lejlighed skal du vise billedlegitimation og sygesikringsbevis.

SÅDAN FÅR DU DINE PENGE

Når din ansøgning er godkendt, får din HTH-butik besked. Du får en låneaftale i butikken. Den underskrives og afleveres samme sted. Låner du over 40.000 kr., får du låneaftalen tilsendt. Lånet udbetales til din HTH-butik, når Nordea Finans har behandlet det færdigt. Du modtager en kvittering for, at det, du har købt hos HTH, er betalt.