Garanti

25 års garanti

I køkkenet foregår der noget hver eneste dag. Lågerne ryger op og i utallige gange. Og skufferne bliver trukket ud og skubbet ind igen og igen. Det kræver gedigent materiel og ædle dele at få det hele til at glide år efter år. Derfor giver vi 25 års garanti på skuffesider og skinner, hængsler, trådvarer og de skinner og metalbeslag, der hører til trådvarerne. Garantien omfatter ikke affaldssystemer, hvidevarer, gasdæmpere, blandingsbatterier og elektroniske komponenter.

5 års garanti

Vi giver dig fem års garanti på dit køkken, bad og garderobe. Skabe, bordplader, vaske, blandingsbatterier (drypgaranti), greb, soft-push, LED belysning og indbygningsspots er dækket af garantien.

2 år på resten

Du får to års garanti på de øvrige dele til dit bad, garderobe og køkken, for eksempel hårde hvidevarer og frithængende lamper. Det betyder på ingen måde begrænsninger af dine rettigheder som forbruger i forhold til de ufravigelige regler, der står i Købeloven.

FSC® - Vi tager hensyn til natur, dyr og mennesker

Alle vores bordplader af tropisk træ er FSC®-mærkede som garanti for, at de stammer fra ansvarligt skovbrug og andre kontrollerede kilder. Og at der tages hensyn til naturen, dyrene og de mennesker, der er involveret i skovdriften.

FSC® C068191

Indeklima mærket
- Indeklima som du kan være tryg ved

Indeklimamærket, der administreres af Teknologisk Institut, sikrer, at de afpørvede materialer lever op til strenge krav om afgasning og lugtafgivelse, og at de dermed ikke forringer indeklimaet eller påvirker sundhed og velbefindende.