Kvalitet, garanti og miljø

Tryghed er noget, der følger med, når du køber dit køkken, bad eller garderobe hos HTH. Læs mere om vores forskellige garantier nedenfor.


NÅR HTH GARANTERER,
ER DER INGEN GRUND TIL BEKYMRING

HTHs garantier dækker mere end de generelle lovbestemte garantikrav. Dette er muligt, fordi vi med egne fabrikker, butikker, leveringssystem og montører kontrollerer hele processen. Fra indretningsforslag til færdigt opsat køkken.

Iøvrigt overholder HTH de lovbestemte garantier og efterlever den til enhver tid gældende købelov, herunder den 2-årige reklamationsret.

25 års garanti på det, der slides mest

I køkkenet foregår der noget hver eneste dag. Lågerne ryger op og i utallige gange. Og skufferne bliver trukket ud og skubbet ind igen og igen. Det kræver gedigent materiel og ædle dele at få det hele til at glide år efter år.

Derfor giver vi 25 års garanti på skuffesider og skinner, hængsler, trådvarer og de skinner og metalbeslag, der hører til trådvarerne.

Garantien omfatter ikke affaldssystemer, hvidevarer, gasdæmpere, blandingsbatterier og elektroniske komponenter.

Se mere i kataloget "Tryg ved det hele"

Garanti | HTH
Art | HTH Nordic Spirit | HTH

Fem år på den sikre side

Vi giver dig fem års garanti på dit køkken, bad og garderobe. Skabe, udvalgte bordplader, vaske, blandingsbatterier (drypgaranti), greb, LED belysning og indbygningsspots er dækket af garantien.

TO ÅR PÅ RESTEN
Du får to års garanti på de øvrige dele til dit bad, garderobe og køkken, for eksempel hårde hvidevarer og frithængende lamper. Det betyder på ingen måde begrænsninger af dine rettigheder som forbruger i forhold til de ufravigelige regler, der står i Købeloven.

Besøg din HTH-butik og hør mere

Tryghedsgaranti

HTH Køkkener A/S garanterer, at dine penge aldrig kan gå tabt, når du betaler forud. Alle vores butikker er medlem af Køkken Anke Foreningen (KAF), der er godkendt af Forbrugerstyrelsen.

Læs om Køkken Anke Foreningen

One | HTH
Art | HTH

Drømmer du om et nyt køkken?

Hos HTH kan du få drømmen opfyldt uanset om dit køkken skal være moderne, minimalistisk, romantisk eller noget helt fjerde.

Gå på opdagelse i vores store udvalg og find dit drømmekøkken.

Se alle vores køkkenmodeller