Indret et multifunktionelt bryggers

Det moderne bryggers er et multifunktionelt rum, der kan fungere som entré, vaskerum, opbevaringsrum, garderobe og grovkøkken eller som en kombination af det hele. Med et bryggers fra HTH får du et gennemtænkt og innovativt design i en god kvalitet.

Udnyt størrelsen på dit bryggers

Den gennemsnitlige størrelse på et bryggers er 10 kvadratmeter, og mere plads behøver du ikke for at få en god og funktionel indretning. Det betyder, at din bryggersindretning i høj grad er influeret af formen på rummet.

Uanset om dit bryggers er lille, stort, firkantet eller aflangt, bestræber vi os på at designe en smart bryggersløsning, der gør det lidt sjovere at ordne de praktiske gøremål.

Få hjælp til dit bryggers

Ønsker du hjælp til at indrette dit bryggers, så det
forener æstetisk og funktionalitet på få kvadratmeter?

Book et gratis møde med en af vores dygtigere eksperter,
og kom et skridt nærmere dit multifunktionelle bryggers.

Optimér pladsen med skydelåger

Skydelåger er især et praktisk valg til at gemme opbevaring væk, da de udnytter pladsen optimalt og fås i et stort udvalg af farver og materialer.

Bag skydelågerne kan du indrette med hylder og skuffer, der gør det nemmere at holde styr på alt det praktiske. Du kan få skræddersyet skydedørsskabet, så det passer perfekt ind i dit bryggers.

Se mulighederne med skydelåger

Indbydende, gråt bryggers fra HTH
Next | HTH Next | HTH

Skab en rød tråd i hjemmet

Modellerne til bryggerset er de samme, som du kan vælge til køkken, bad og garderobe. Derved kan du skabe et gennemgående harmonisk udtryk i din bolig, hvis du vælger et matchende design i flere rum.

Se alle design

Et bryggers til dine behov

Hos HTH finder du bryggersdesign, der lever op til dine forventninger – og mere til. Vi har gennemtænkte løsninger til alle behov, størrelser og i forskellige prisniveauer.

Besøg din HTH-butik og se udstillingen af bryggersmiljøer. Vi står klar med råd og vejledning, så du kan få det perfekte bryggers.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Bryggers med træ-look i lys ask - Model Oslo
Bryggers med træ-look i lys ask - Model Oslo
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH

Reduceret klimapåvirkning

Læs mere

Hos HTH er vi dedikerede til Køkkenkærlighed,
der holder

Se mere om HTH