Garderobe

Hos HTH finder du et bredt udvalg af gør-det-selv garderober til en skarp pris. Det er din mulighed for at få en garderobe, der er mere dig og mindre som alle andres.

Mest solgte produkter

Walk in closet | HTH

GARDEROBE

Se alle skydedøre.

Soft luk til alu skydedøre

Soft luk til alu skydedøre

  • Gnidningsfri åbning.
  • Let at montere
  • Lydløs lukning
Pris 453,00 DKK inkl. moms
Trådkurv silver med skinner - højde 15 cm

Trådkurv silver med skinner - højde 15 cm

Pris 305,00 DKK inkl. moms
Glat Hvid | HTH

TILBEHØR

Se alt indretning til garderobe.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om hvilke produkter du skal købe? Få hjælp fra vores kundeservice, eller find din nærmeste HTH butik.

Billig garderobe i den høje HTH kvalitet

Er du på jagt efter en billig garderobe i høj kvalitet, er du kommet til det rette sted. Hos HTH finder du et bredt udvalg af gør-det-selv garderober til en skarp pris. Det er din mulighed for at få en garderobe, der er mere dig og mindre som alle andres.

Få en billig garderobe uden at gå ned på kvaliteten. Alle vores produkter er i den samme høje kvalitet, du kender fra HTH – det giver mere værdi for dine penge.

 Personlige gør-det-selv garderober

Når du køber en billig garderobe hos HTH, har du frit valg på alle hylder. Vælg de garderobeskabe du ønsker, og indret dem efter dine ønsker og behov. Det giver dig en personlig gør-det-selv garderobe.

Udforsk vores garderobesortiment ved at vælge den ønskede kategori. Her finder du både pris, størrelse, design og specifikationer på alle produkterne.

Billige garderober til det moderne liv

Alle vores garderober er kendetegnet ved dansk design og høj kvalitet. Det er din garanti for en billig garderobe, der er skabt til det moderne liv. Der er kælet for detaljerne, og med den høje kvalitet for du en garderobeløsning, der holder i mange år frem.

 Få gode råd og vejledning

En gør-det-selv garderobe kræver mange overvejelser og valg. I din nærmeste HTH-butik finder du erfarne rådgivere, som står klar til at vejlede dig. Book en gratis designaftale og få gode råd og vejledning om dit køb af en billig garderobe fra HTH GO.