BORA revolutionerer køkkenet, med ekstraordinære produkter til ekstraordinære oplevelser

Bordemfang og ovne i bedste kvalitet og verdensledende præstationsevne. Først kom BORAs innovative bordemfang med dokumenteret emopfangsevne på 99,7%. Den naturlige videreudvikling er kombidampovnen, BORA X BO. Det prisvindende design passer harmonisk ind i enhver indretning og køkken-alrum.

Som at lave mad i den friske luft - det er helt naturligt for BORA.

”BORAs vision er et køkken hvor du kan fokusere på det væsentlige:
At nyde køkkenets glæder.”

100 % FUNKTIONEL GARANTI med BORA rørdele

Det bedste bevis for BORAs innovationsevne og suverænitet i markedet, er kanalsystemet BORA Ecotube og vægboksen BORA 3box, som BORA selv har udviklet. Et system, som A-Å opfylder de høje krav til effektivitet, nem montering, lavt støjniveau og fleksibilitet.

BORA yder 100 % funktionsgaranti, når BORA systemet er installeret udelukkende med BORA komponenter og rørdele.


Udvidet garanti

BORA giver en produktgaranti på 2 år, og inden for garantiperioden kan du forlænge garantien på dit BORA produkt med yderligere 1 år uden beregning.


Idéen bag BORA breder sig

Flere og flere producenter har opdaget BORAS vision: Emhættens æra er forbi! Vejen frem er en ny køkkenindretning med flere fordele for brugeren. BORA er fokuserede på, at mados og madlugt skal væk. Direkte ved kogepladen eller inden du åbner for ovnen.

Det er almindelig fysik og ingen hokus pokus. BORAs bordemfang benytter sig helt enkelt af en tværgående luftstrøm, der er hurtigere end madosens opstigningshastighed.

Hvad betyder det at BORA har 10 års teknisk forspring og over 100 patenter? Forspringet ligger i teknologi, design, funktionalitet, støjniveau, materialebrug, brugervenlighed, rørsystem og kulfilter. Kort sagt: I alle detaljer, i kvaliteten og i helheden.

BORA FAQ