/ FIND DIT KØKKENDESIGN

Dit køkkendesign skal tilpasses efter dine behov. Den grundtanke er og har altid været vores drivkraft hos HTH. Vi har samlet alle vores køkkenmodeller for at give dig det bedste overblik. Brug sorteringsmulighederne eller se listen igennem for at finde dit personlige køkkendesign.

Alle modeller findes til både køkken, bad og garderobe.

Vi tilpasser alt efter dit rum og dine ønsker

Alle de køkkenindretninger du finder her på siden, i kataloger og i galleriet er KUN eksempler. Ser du en køkkenlåge, du godt kan lide, kan du selv bestemme, hvilke greb og hvilken bordplade, du gerne vil have. Billederne er kun til inspiration. 

Dit køkken bliver tilpasset dit rum og dine ønsker.

Book et gratis designmøde og lad os hjælpe dig med at finde din store køkkenkærlighed.

Sådan vælger du køkkendesign

Der ikke to køkkener, der er ens – derfor findes der ikke en facitliste på, hvordan det perfekte køkkendesign ser ud. Der er dog et par ingredienser, som hører til opskriften på at vælge det rigtige køkkendesign:

 

■ Det skal passe til din boligstil

■ Det skal være funktionelt

■ Det skal matche dine ønsker til vedligeholdelse

■ Det skal passe til dit budget

 

Se hvordan du udnytter pladsen bedst i din køkkenindretning.

Focus | HTH

Model Focus i midnatsblå.

Harmony Dark | HTH

Sæt dit præg på køkkenmøblerne

Når du vælger et køkkendesign fra HTH, får du mulighed for at sætte dit eget præg på køkkenmøblerne.

Det kan du eksempelvis gøre ved at tilsætte dit foretrukne greb, vælge den optimale skabstype eller et iøjnefaldende armatur.

Mulighederne er mange, og du kan derfor vælge mellem flere materialer og tilbehør til den køkkenmodel, du vælger.   

Skab et individuelt køkkendesign

Dit valg af køkkendesign skal afspejle den stil og de behov, du har. Og der er flere måder, du kan understrege det på.

En af måderne er at vælge en bordplade i en stil, der indfrier alle dine ønsker til funktionalitet, rengøring og vedligeholdelse.

Foretrækker du, at bordpladen skal være slidstærk og nem at rengøre, vil en laminatbordplade eller en corestone-bordplade være et oplagt valg.

Alternativt kan du vælge en bordplade i træ eller granit, som begge kræver mere vedligeholdelse, men til gengæld er en fryd for øjet. 

Focus Midnatsblå | HTH

Bordplade i massiv træ.

Forny med nye greb

Pift dine køkkenmøbler op

En af de mange fordele ved at vælge en køkkenmodel fra HTH er, at du altid kan pifte dine køkkenmøbler op, hvis du gerne vil have et nyt look uden en større renovering.

Det betyder, at i stedet for at udskifte hele køkkenet, kan du nøjes med at skifte lågerne. Derved kan du få følelsen af, at dit køkkendesign altid er med på beatet samtidig med, at det er et billigere alternativ end en ny køkkenmodel.

Skræddersyede løsninger

Vores køkkendesign findes i mange forskellige standardmål, som gør det muligt at sammensætte designet, så det passer til langt de fleste køkkener. Skulle du alligevel have brug for et specialmål, kan du altid få det mod merbetaling.

Book et uforpligtende møde og hør, hvordan vi sammen kan skabe dit drømmekøkken.

 

Design til det moderne liv

HTH forsøger konstant at udfordre måden, vi tænker design på. Det kommer til udtryk i vores alsidige design, som kan bruges i flere rum. Det moderne liv foregår nemlig ikke kun i køkkenet, det kræver også velvære på badeværelset og funktionalitet i bryggerset.

Ved at have samme design i flere rum, skaber du en rød tråd i din indretning samtidig med, at du får en funktionel løsning i hvert rum, du bliver glad for at bruge hver dag!

Harmony Dark | HTH