Oplev bordpladen i virkeligheden

Vi anbefaler, at du mærker bordpladen, inden du træffer beslutningen om materialevalg. Kom gerne forbi din lokale HTH-butik, og lad vores dygtige køkkeneksperter hjælpe med at finde den rette løsning.

Book et gratis designmøde

FAQ

Prisen på en massiv stålbordplade ligger typisk over gennemsnittet sammenlignet med andre typer af bordplader. Prisen afhænger af, hvilken tykkelse du ønsker.

For at udregne den eksakte pris skal du have præcise mål. Dem hjælper vi dig med at finde. Hør mere i din nærmeste HTH-butik.

En massiv stålbordplade er yderst solid, og det er næsten umuligt at lave buler i den. Derudover tåler den at blive udsat for stor varmepåvirkning, hvilket gør den meget funktionel – især for dig, der bruger køkkenet meget.

Hvis din bordplade ikke er af massivt stål, bør du være opmærksom på, at varme gryder ikke skal stå på bordet for længe, da varmen kan få limen til at slippe fra spånpladen og lave buler.

Bordplader i rustfri stål er nemme at holde rene. De har en antibakteriel overflade med en ensartet struktur i overfladen, der gør, at bakterierne ikke trænger ind. Til hverdag behøver du kun en opvredet klud efterfulgt af en tør klud.

Til at fjerne kalkpletter anbefaler vi, at du bruger eddikeopløsning eller et andet afkalkningsmiddel, der ikke er ætsende. Undgå at skrabe skidt af, da det kan ridse stålet.