Stålbordplade

Stålbordpladen har i mange år været at finde i industrikøkkener. Den solide bordplade er med sit rå look blevet moderne og populær i privaten. Stålet bringer et industrielt touch ind i dit hjem og blender perfekt med den skandinaviske stil.


FORDELE VED STÅLBORDPLADEN

En bordplade i rustfrit stål giver flere fordele:

- Meget slidstærk

- Tåler varme

- Hygiejnisk overflade

- Nem at rengøre

- Trendy look

Case: Trine Glidov  | HTH

STÅL ER STÆRKT

Stål er en legering af kulstof og jern, der gør materialet smidigt, yderst solidt og modstandsdygtigt. Derfor er stål meget velegnet til køkkenbordpladen.

Der findes to typer stålbordplade. Den ene er stål, der er limet fast på en spånplade. Den anden er af massiv stål. Fordelene ved den massive plade er, at den er mere elegant, robust og tåler varme.

BØRSTET ELLER CURLET

Når du skal have en bordplade i rustfri stål, skal du først og fremmest gøre dig bevidst om, du skal have børstet eller curlet stål. Børstet stål er den traditionelle overflade, som er matslebet. Ved curlet stål er overfladen finslebet i cirkelbevægelser.

Der vil uundgåeligt komme ridser i din stålbordplade, men de er typisk svære at se, og de tilfører blot charme og patina til køkkenet.

BORDPLADEN DER HOLDER TIL DET MESTE

En massiv stålbordplade er yderst solid, og det er næsten umuligt at lave buler i den. Derudover tåler den af blive udsat for stor varmepåvirkning, hvilket gør den meget funktionelt – især for dig, der bruger køkkenet meget.

Hvis din bordplade ikke er af massivt stål, bør du være opmærksom på, at varme gryder ikke skal stå på bordet for længe, da varmen kan få limen til at slippe fra spånpladen og lave buler.

Hvad koster en stålbordplade?

Prisen på en massiv stålbordplade ligger typisk over gennemsnittet sammenlignet med andre typer af bordplader. Prisen afhænger af, hvilken tykkelse du ønsker.

For at udregne den eksakte pris skal du have præcise mål. Dem hjælper vi dig med at finde. Hør mere i din nærmeste HTH-butik.

  

Tendens | HTH

VEDLIGEHOLDELSE AF STÅLBORDPLADEN

Bordplader i rustfri stål er nemme at holde rene. De har en antibakteriel overflade med en ensartet struktur i overfladen, der gør, at bakterierne ikke trænger ind. Til hverdag behøver du kun en opvredet klud efterfulgt af en tør klud.

Til at fjerne kalkpletter anbefaler vi, at du bruger eddikeopløsning eller et andet afkalkningsmiddel, der ikke er ætsende. Undgå at skrabe skidt af, da det kan ridse stålet.

Fransk landkøkken i romantisk design fra  HTH
Stockholm | HTH Midnatsblå | HTH

Guide til den rigtige bordplade

Tjek bordpladeguiden, og dan dig et overblik over de forskellige bordpladetyper og deres fordele og ulemper, inden du beslutter dig.

Se bordpladeguiden

Hvilken bordplade
er bedst i dit køkken?

Har du brug for hjælp til at vælge den rette
bordplade? Vores eksperter hjælper dig med
at få et nyt køkken, der matcher din stil,
dine behov og dit budget.