Granitbordplade

Når du vælger en granitbordplade, får du et unikt stykke af naturen ind i dit hjem. Granitbordpladen er skåret direkte ud af en klippe. Med granit får du et robust naturmateriale med en særdeles slidstærk overflade og et råt udtryk.


FORDELE VED EN GRANITBORDPLADE

Hvid Højglans | HTH

Med en bordplade i granit får du flere goder:

- Robust og slidstærk

- Hver bordplade er unik

- Passer til alle stilarter

- Nem at rengøre og vedligeholde

- Udstråler eksklusivit kvalitet

GRANIT - HVAD ER DET?

Granitbordpladen består udelukkende af naturens materialer. Derfor vil alle bordplader have sin egen farve og struktur. Granitten bliver udvundet i klipper, som stammer fra sten og mineraler, der er smeltet sammen til en masse. Deraf kommer granittens unikke spil med små nister, der kan glimte.

HVAD KOSTER EN GRANITBORDPLADE?

Granit er et eksklusivt og holdbart materiale, der ligger i prisskalaens øverste del. Bordpladens farve og tykkelse har indflydelse på prisen. For at få en eksakt pris skal du vide, hvilke mål du skal bruge. Kom ind i din nærmeste HTH-butik, og få en præcis pris.

Typer af granitbordplader

Mulighederne med granitbordplader er uendelige - ikke to er ens. Du kan få granit fra forskellige steder i hele verden i et væld af farver og strukturer. Granitten kan være sort, grå, blå, hvid, rødlig eller en kombination af flere farver.

Husk altid at bestille granit samlet, da struktur og farve ellers kan variere.

Se granittyperne i kataloget ”Fronter og tilbehør”

  

VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING

En af de store fordele ved granitbordpladen er, at den kræver minimal vedligeholdelse for at holde sig pæn. Til daglig kan du bruge en fugtig klud til at holde bordpladen pæn. Hvis du gerne vil have den til at skinne som ny, kan du give den en gang voks eller fedtstof.

Du bør være opmærksom på, at bordpladen kan få ridser. Derfor skal du undgå ståltrådssvampe og rengøringsmidler med slibeeffekt. Brug heller ikke skrappe rengøringsmidler som klorin, sprit og kalkfjerner, da de kan misfarve granitten.

 

OGSÅ FOR BØRNEFAMILIEN

Er der børn i familien, eller bliver dit køkken brugt meget? Så er granitbordpladen ideel for dig. Bordpladen kan holde hele livet, og den tåler både fedtfingre, pletter, vand og moderat varme.

 

Granit til køkken, bad og bryggers

Granit egner sig ikke kun til køkkenet. Du kan med fordel bruge samme granit i dit bryggers og badeværelse som i dit køkken. Udover et funktionelt materiale, får du en gennemgående stil i dit hjem.  

Fransk landkøkken i romantisk design fra  HTH Stockholm | HTH

Tjek bordpladeguiden

Det kan være svært at vælge mellem de mange forskellige bordpladetyper. Vi har samlet en guide om materialetyper og hvilke fordele og ulemper, du skal være opmærksom på.

Se bordpladeguiden

Vælg den rigtige bordplade

Kig forbi din nærmeste HTH-butik og
lad vores køkkeneksperter hjælpe dig
med at finde den rette bordplade, der
matcher dine ønsker og budget.