/ PERSONLIGT BADDESIGN

Det moderne liv kræver wellness og velvære på badeværelset. Du begynder og slutter dagen på dit badeværelse, så det er afgørende, at det bliver indrettet med fokus på funktionalitet og velvære.

Hos HTH designer vi badeværelsesmøbler, der kan tilpasses og sammensættes efter dine ønsker og behov. Der er mange muligheder og du behøver ikke gå på kompromis, når du vælger dit personlige badeværelse.

Alle modeller findes til både køkken, bad og garderobe.

Baddesign til det
moderne liv

Vi har alle forskellige ønsker, prioriteter og behov, der skal imødekommes, når vi vælger badeværelsesmøbler. Der findes et væld af baddesign, og du har mulighed for at finde en kombination af badmøbler og interiør, som matcher din personlige stil.

Inden du vælger nyt baddesign, er der nogle ting, som du med fordel kan overveje:

■ Skal du indrette et lille og funktionelt- eller stort og luksuriøst badeværelse?

■ Hvilke funktioner har du behov for på dit badeværelse?

■ Hvad er dit budget?

■ Hvor rengørings- og vedligeholdelsesvenligt skal baddesignet være?

■ I hvor høj grad skal det matche stilen i resten af din bolig?

Harmony Dark | HTH
Hvidt fransk badeværelse fra HTH

Personlige badeværelser

Et baddesign fra HTH giver dig mulighed for at give badeværelsesindretningen kant og sætte et personligt touch på dine badmøbler.

Du kan vælge greb, der matcher din individuelle stil, flotte skabslåger med struktur eller farver, og du kan vælge armatur i enten et enkelt eller et mere fremtrædende design. Dertil kommer hele skabsindretningen, der kan customizes til dine behov.  

Inspiration til nyt badeværelse

En god inspirationskilde til dit nye badeværelse er de løsninger, som andre har fået lavet. Kig i vores badgalleri, og se om der er nogle smarte detaljer, du skal kopiere til dit nye baddesign.

Uanset om du har brug for et design til store, små, enkle, klassiske, eksklusive eller romantiske badeværelser, kan du finde et badkoncept hos HTH, der matcher dine ønsker og behov.

Stilrent og klassisk badeværelse fra HTH
Gråt badeværelse med skråvægge - Model Grå Silke

Indretning af lille badeværelse

Har du et lille badeværelse, er det vigtigt, at du tænker en ekstra gang over funktionaliteten i indretningen. Du kan få rummet til at syne større, hvis du udnytter pladsen optimalt. En god idé kan være, at du vælger væghængte badeværelsesmøbler og et væghængt toilet, da du på den måde får mere gulvplads.

En anden idé er at udnytte rummets højde ved at indrette det lille badeværelse med hylder. Derved undgår du, at opbevaring tager en masse plads i rummet.

 

Brug spejle på et lille badeværelse

Spejle gør underværker i indretningen af det lille badeværelse. Ved at integrere flere spejle, eller et stort spejl, kan du få det lille badeværelse til at syne større. Spejle er lysreflekterende og kan derved give ekstra dimensioner til et rum. 

Få flere tips til indretningen af det lille og funktionelle badeværelse.

Skru op for luksusfølelsen på et stort badeværelse

Er du privilegeret med et stort badeværelse med god plads til badmøbler, har du mere frie tøjler, når det kommer til badeværelsesindretning, da du ikke støder ind i pladsbegrænsning. Det giver dig mulighed for at indrette et luksuriøst badeværelse, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med de ting, du vælger til indretningen.

Hvidt badeværelse i enkelt design - HTH
Focus Finer | HTH

Nem opdatering af badmøbler

Vælger du en badmodel fra HTH, er det let at udskifte dine badeværelsesmøbler uden større omkostninger. Du kan nemt skifte lågerne og derved få et helt nyt udtryk på baddesignet uden en totalrenovering. På den måde kan du altid følge tidens trend inden for baddesign.

Husk den røde tråd i din indretning

Skab en rød tråd i indretningen ved at vælge identiske designkoncepter fra rum til rum. Det giver dig den samme funktionalitet, og det skaber ro og genkendelig gennem din boligindretning. Alle HTHs køkkendesign fås også som badeværelsesmøbler.

Har du brug for rådgivning til dit nye baddesign? Du kan booke et uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Book et gratis rådgivningsmøde | HTH