Materialevalg

SE ALLE HTHs KØKKENLÅGER

Hos HTH har vi et stort udvalg af forskellige køkkenlåger - både når det kommer til designs, materialer og farver. Udforsk dem alle her:

Sådan vælger du de rigtige køkkenlåger

For at finde de rigtige låger til dit køkken, er det nødvendigt at overveje hvilke forventninger du har til dine nye køkkenlåger.

Begynd med at svare på disse tre spørgsmål:

Få gode råd af vores eksperter

Vil du gerne have hjælp til at træffe de rigtige beslutninger, når du vælger køkkenmaterialer? HTHs køkkeneksperter står klar til at give dig sparring og gode råd – helt gratis og uforpligtende.

Book et gratis designmøde

FAQ

Prisen på at skifte køkkenlåger varierer alt efter, hvilket materiale dine låger skal være i, og hvor mange låger der skal skiftes. Du kan blive klogere med vores prisguide.

Det er muligt at skifte fronter på køkkenet – på den måde kan du give dit køkken et helt nyt look. Du kan for eksempel skifte fronter ved hjælp af vores renoveringskoncept HTH RE-LOVE.

Du kan købe nye køkkenlåger på vores webshop eller i din nærmeste HTH-butik. Her har du mulighed for at bestille løse låger til køkkenet i flere forskellige bredder, design og farver.

Se alle løse låger

Find dine nye køkkenlåger

Besøg din nærmeste HTH-butik, og oplev de forskellige køkkenlåger. Vores køkkenkonsulenter står til rådighed og hjælper dig med at finde frem til den bedste løsning for dig.

Find din HTH-butik