Udsmyk køkkenet med vitrineskabe

Er du stolt af din keramiksamling, eller mangler du overblik over, hvad der er i skabene? Overskabe med vitrinelåger kan være løsningen. Vitrineskabe er en designklassiker, der både passer til det moderne, romantiske eller landlige køkken. Læs om vitrineskabe, og hvorfor skabet både er pænt og praktisk.

Glasopbevaring i køkkenet

Det specielle ved vitrineskabet er de store glasruder, der giver en lethed til køkkenet og en visuel effekt, når lys og skygger spejler sig.

Med indsyn til porcelæn, glas og vaser, får køkkenet desuden en personlig og hjemlig følelse. Derfor er vitrineskabet et valg, der pynter på enhver køkkenvæg.

Se køkkenmodel Art med vitrineskabe

Nyfortolkning af vitrineskabet

Med køkkennyheden Nordic Atmosphere har vi nyfortolket designklassikeren. Her er vitrineskabets klassiske funktion sammensat med et moderne køkkenlook.

Vitrinelågen har en enkel, matsort aluminiumsramme med riflet glas, der går igen i køkkenskabets riflede fronter i mørk egetræsfinér. Designet aktualiserer vitrinelågen og skaber en sammenhæng i køkkenet. Nordic Atmosphere emmer af harmoni og en komplet køkkenstil.

Oplev Nordic Atmosphere

Belysning til vitrineskabet

For et fuldendt look med vitrineskabe, kan du med fordel vælge at få belysning inde i skabet. Sådan kommer din keramiksamling virkelig i fokus og giver stemning til køkkenet. Du kan også tænke i godt arbejdslys og placere lyset under dine overskabe. Øjnene drages mod lyset, så dine vitrinelåger får den opmærksomhed, de fortjener.

Bliv klogere på køkkenbelysning

HTH har franske landkøkkener i flotte design
HTH_NordicAtmosphere_13059 Scandinavian Classic | HTH

Find dit vitrineskab i vores fysiske butik

Det er en fordel at opleve køkkenmaterialerne i virkeligheden, så du både kan se og røre. Derfor anbefaler vi altid, at du kigger forbi din lokale HTH-butik. Her kan du også få personlig vejledning af vores erfarne køkkenkonsulenter, der står klar med gode idéer og tips.

Du kan booke et uforpligtende designmøde allerede nu, og undgå ventetid ude i butikken.

Book et gratis designmøde