Grebene fås i materialer som træ, aluminium, stål, læder, marmor og messing. Du kan derfor få netop dét, der passer til din stil. Alle HTHs greb har en 5 års garanti og overholder nikkeltest.

Se alle greb i vores katalog "Fronter & tilbehør"

Sådan vælger du de rigtige køkkengreb

Når du skal finde de rigtige greb til dit køkken, kan du starte med at overveje, hvilke forventninger du har til dine nye køkkengreb.

Begynd med at svare på disse spørgsmål:

Få gode råd af vores eksperter

Vil du gerne have hjælp til at træffe de rigtige beslutninger, når du vælger køkkenmaterialer? HTHs køkkeneksperter står klar til at give dig sparring og gode råd – helt gratis og uforpligtende.

Book et gratis designmøde

FAQ

Før du påbegynder monteringen af dine greb, skal du tage stilling til, hvor på køkkenlågen, grebet skal placeres. Herefter kan du bruge en boreskabelon til at sikre, at dine greb kommer til at sidde præcist det samme sted på hver enkelt låge. Når hullerne først er boret, skal grebene skrues i på bagsiden af køkkenlågerne, og så har du et færdigt og fuldendt resultat.

Når du placerer køkkengreb, er en god tommelfingerregel, at grebene skal guide brugeren i, hvordan skabene eller skufferne skal åbnes. Ved skuffer vil man derfor normalt placere grebene i midten, og ved skabe, der har hængsler på siden, vil man placere grebene på den modsatte side af hængslerne.

Find dine nye køkkengreb

Besøg din nærmeste HTH-butik, og oplev de mange forskellige køkkengreb. Vores køkkenkonsulenter er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit drømmekøkken.

Find din HTH-butik