5 overvejelser når du vælger greb til køkkenet

Greb til køkkenet er en lille detalje med stor betydning. De fuldender køkkenets udtryk og funktionalitet. Vi har derfor samlet en håndfuld overvejelser, du bør gøre dig, når du vælger køkkengreb.

Forskellige typer køkkengreb

Der findes mange forskellige typer greb til køkkenlåger og -skuffer, det kan både være klassiske løsninger eller mere moderne former. Du kan vælge mellem følgende grebstyper:

Model Sense det franske landkøkken

Knopgreb

Focus Hvid Eg Laminat Koksgrå | HTH

Slanke greb

Focus | HTH

Grebsspor

Art | HTH

Bøjlegreb

Lyst trælook i det skandinaviske køkken | HTH

Lange greb

Harmony Dark | HTH

Skålegreb

Grebene fås i materialer som træ, aluminium, stål, læder, marmor og messing. Du kan derfor få netop dét, der passer til din stil. Alle HTHs greb har en 5 års garanti og overholder nikkeltest.

Se alle greb i vores katalog "Fronter & tilbehør"

Vælg greb, der matcher din stil

Køkkengreb er afgørende for helhedsindtrykket af dit køkken, og det forstærker din stil, når greb til skabe og skuffer passer sammen stilmæssigt.

Opnå et moderne udtryk med et greb i messing til dine mørke køkkenlåger, eller vælg et skabsgreb med kurver for at opbløde stilen i et minimalistisk køkken.

Læs også: Valg af køkkenlåger

Art | HTH
Stockholm | HTH

Tænk funktionalitet ind i valget af køkkengreb

Greb til køkkenlåger og- skuffer skal ikke blot have en æstetisk effekt. De skal også støtte op om køkkenets funktionalitet og kvalitet.

Tænk over, hvordan din arbejdsgang i køkkenet er, da den har betydning for, hvilket skabsgreb der egner sig bedst til dit køkken. Overvej formen, størrelsen og placering af dine greb, så de er nemme at finde.
Tip: Sørg for at grebet sidder et sted, hvor din hånd automatisk søger hen

Indret dit køkken

Grebet skal passe til lågen

Dine køkkengreb skal passe til størrelsen på lågerne og skufferne. Vælger du et lille knopgreb til et tungt højskab, kan det komme til at se klejn ud og være upraktisk.

Små knopgreb er velegnede til mindre og lette låger, mens et solidt eller aflangt skabsgreb passer godt til tunge låger, som har en stor flade.

Find dine køkkenskabe

VH7 Focus | HTH
Opbevaring bag skydelåger VH-7 Focus | HTH

Skab en rød tråd med greb

Vidste du, at alle HTH’s køkkendesign også fås som badeværelsesmøbler? Viderefører du et designkoncept på tværs af de forskellige rum, får du et gennemført look med ro og genkendelighed.

Du kan også skabe en rød tråd på tværs af hjemmets rum ved at vælge de samme greb i dit køkken, badeværelse og bryggers.

Vælg greb til badeværelset

Stilrent køkken uden greb

Drømmer du om et stilrent og grebsløst køkken, kan du også overveje at gå efter HTHs VH-7 grebsspor. Match farven på dine grebsspor med dine køkkenlåger eller vælg en helt anden farve og skab blikfang med den friske detalje.

Et grebsløst køkken er en elegant og langtidsholdbar løsning. Derudover undgår du fedtede fingre på skabslågerne, da du ikke skal have fat i et greb. Du bør dog være indstillet på at skulle køre en klud over grebssporene, da krummer og lignende fra køkkenbordet kan lande i grebssporet.

Oplev VH-7 køkkenet

NYE SKABSGREB KAN LØFTE DIT GAMLE KØKKEN

Hvis du gerne vil forny dit køkken uden at skulle i gang med den helt store renovation, så er nye skabsgreb en god løsning. Udskiftning af greb er både en overkommelig og nem måde at friske dit gamle køkken op.

Mål op hvor hullerne til dine gamle greb sidder og afstanden mellem dem. De nye greb skal kunne dække de gamle huller for at få et pænt resultat.

Få tips til opfriskning af køkkenet

HJÆLP TIL AT MONTERE NYE SKABSGREB

Se hvor let du kan friske dine skabslåger op med nye greb.

Præcision er vigtigt, når du skal montere dine greb. Brug en skabelon til placering, så er du sikker på, at dine skabsgreb kommer til at sidde lige.

Har du brug for vejledning eller lyst til at se hele vores store udvalg af køkkengreb, er du velkommen til at besøge din HTH-butik.

Besøg din HTH-butik

Find dine nye køkkengreb

Besøg din nærmeste HTH-butik, og oplev de mange
forskellige køkkengreb.

Vores køkkenkonsulenter er klar til at hjælpe dig med
at finde den bedste løsning til dit drømmekøkken.