Kreativt madværksted hos @salmonstreet

Varme nuancer, spændende materialevalg og godt håndværk tilsat uanede mængder kreativitet. Det er Trine Trøstrup Darrés – alias Salmon Street - drømmekøkken fra HTH.

@salmonstreet

Bag SalmonStreet gemmer sig frisør, makeupartist og stylist Trine Trøstrup Darré samt tømrer og komiker Anders Nielsen.

I 2017 vandt de Boligmagasinets pris ”Årets Boligstylister” efter renoveringen af deres daværende lejlighed. Det kreative par har desuden deltaget i TV-programmerne 3xbeliggenhed og Mesterskaberne.

Det nuværende projekt er en gammel præstebolig beliggende i Valby, som Trine og Anders overtog i 2018. Du kan følge renoveringsprocessen på @salmonstreet.

"Anders og jeg gør, hvad vi synes er spændende og nytænkende - og det skal helst ikke være noget, du har set 100 gange før"

- Trine

Velkommen til den gamle pæstebolig i Valby. Kreativ legeplads og hjem for Trine og Anders, der på andet år er i gang med totalrenoveringen af drømmehuset.

Parret bor i huset, mens de renoverer og dokumenterer hele processen på Instagramprofilen @salmonstreet. Og nu er de kommet til køkkenet:

"Vi har planlagt og tegnet på køkkenet i næsten 2 år ud fra rummets indretning, og hvad vi gerne vil have af funktioner i rummet", fortæller Trine og fortsætter: "Vi ønsker ikke et “almindeligt” eller klassisk køkken. Vi ønsker vores egen løsning og fortolkning af, hvad det rigtige køkken er for os."

Visionen for køkkenet er klar. Det skal være et varmt og stemningsfyldt madværksted med lækre detaljer og industrielle undertoner.

"Når du vælger en blank bordplade som denne, kræver det måske lidt mere grundighed med rengøringen. Men for filan det er også pænt!"

- Trine

Designmøde

Gør som Trine og Anders

Trine og Anders brugte HTHs køkkeneksperter til at få drømmekøkkenet tegnet. Det kan du også gøre. Vores dygtig personale står altid klar til at hjælpe og rådgive om dine muligheder.

Book et gratis designmøde

"Arbejdstrekant i et køkken? Det er ikke noget, jeg personligt synes bør styre hele måden at tænke køkken på."

- Trine

Salmon Streets fem bedste tips

1: Få prøver på de farver og materialer du overvejer, og lav et moodboard, hvor du kan se, om dine tanker fungerer i virkeligheden.

2: Tal med en køkkenekspert, der kan komme med ideer og løsninger, som du ikke selv har tænkt på.

3: Overvej grundigt, hvordan du bruger dit køkken, og lad være med at blive fastlåst af "plejer", køkkentrekanter og andres velmenene råd. Det er dit køkken, og det skal fungere for dig.

4: Research! Der findes så mange smukke materialer og løsninger, så brug tid på at finde det helt rigtige til dit projekt.

5: Brug din kreativitet, og tænk i anderledes løsninger. Hvem siger, at kogepladen og vasken ikke kan være på hver side af køkkenøen, hvis det fungerer for dig?

Se flere kundehistorier