Bordplade i Corian®

Ultimativ eksklusivitet i køkkenet

Corian® er et materiale, der er elsket af mange. Materialet har et unikt design, fantastisk holdbarhed og et hav af muligheder.


FORDELE VED BORDPLADEN I CORIAN®

Harmony Dark | HTH

Vælger du en bordplade i Corian®, får du alle fordelene ved andre bordpladematerialer i én løsning. Det er fordele som:

 

- Væld af farvemuligheder

- Eksklusivt udseende

- Passer til enhver køkkenstil

- Nem rengøring og vedligeholdelse

Hvad består Corian® af?

Corian®-bordpladen er et homogent blandingsprodukt, der består af en tredjedel akryl og to tredjedele naturlige mineraler. Efterfølgende bliver der tilsat den farve, du ønsker. Kombinationen af materialerne giver en robust bordplade.

Materialet bliver svejset sammen, hvilket gør samlingen usynlig. Det giver bordpladen et ensartet og flot udtryk, der tilfører et eksklusivt look i ethvert køkken.

Harmony Dark | HTH

  

Hvad koster en Corian®-bordplade?

Corian® er et eksklusivt materiale, der ligger i den øvre del af prisskalaen sammenlignet med andre typer af bordplader.

Ønsker du en nøjagtig pris, er det dog nødvendigt, at du får opmålt størrelsen på bordpladen. Book et uforpligtende møde hos en køkkenekspert, og hør mere om, hvad en Corian®-bordplade vil koste for dig.

Bordplade med mange muligheder

En af fordelene ved en bordplade i Corian® er designmulighederne. Der findes nemlig et væld af forskellige farver og overflader, du kan vælge mellem. Derudover kan du vælge, om bordpladen skal være mat eller højglans.

Vær opmærksom på, at der kan være farveforskelle på efterleveringer - og du bør derfor bestille alle bordpladestykker af én omgang, hvis du eksempelvis også har en køkkenø.

Vedligeholdelse af Corian®

En bordplade i Corian® kræver minimal vedligeholdelse. Til dagligt er det tilstrækkeligt at bruge en opvredet klud til at holde bordpladen ren. Når bordpladen skal have en mere grundig rengøring, kan du nøjes med at anvende flyende opvaskemiddel. Hvis du har en mat overflade, anbefaler vi, at du bruger et rengøringsmiddel med slibeeffekt.

Skulle der komme uønskede skrammer i bordpladen, kan de let fjernes ved en polering. Her anbefaler vi dog, at du lader en fagmand klare arbejdet for et bedre resultat.

Gør køkkenet hygiejnisk

Med en bordplade i Corian® har du mulighed for, at bordpladen og vasken bliver svejset sammen uden, at samlingerne ses. På den måde bliver vasken ikke blot flot at se på, men den bliver også mere hygiejnisk, da du undgår en kant mellem vasken og bordpladen.

Hvis du eksempelvis hellere vil have en stålvask, kan du også vælge at få den underlimet, så du på samme måde undgår kanten.

Harmony Dark | HTH
Nordic Spirit Natur Eg | HTH Midnatsblå | HTH

Guide til den rette bordplade

Der er mange materialer at vælge mellem, når du skal have en ny bordplade – og det kan være svært at vælge.

Vi har samlet alle vores bedste råd i vores bordpladeguide. Her kan du læse om de forskellige materialer, og finde den bordplade, der passer til dine behov.

Se bordpladeguiden

Brug for eksperthjælp?

Det er en god idé, at du rører ved forskellige
materialer, inden du vælger bordplade.
Det giver dig en bedre fornemmelse for, om
det er det rette materiale for dig. I din
nærmeste HTH-butik kan du opleve alle
mulighederne.

I vores butikker kan du også få en uforpligtende
snak med en dygtig køkkenkonsulent, som gerne
hjælper dig med at finde den rigtige bordplade.