SORT OG SOFISTIKERET

Du er her: Forside / Nyt køkken / Trends / Sort køkken

SORT KØKKEN.
SKAB ET VISUELT STATEMENT

Et sort køkken er et modigt valg, der længe har fået designentusiaster til at klappe i hænderne. Du finder det eftertragtede look i mange fortolkninger. Fælles for dem er, at de sorte elementer skaber et visuelt statement fyldt med elegance og dramatik.

FIND DE RIGTIGE MATERIALER

Eksperimenter med farver og materialer til dit sorte køkken med vores Design Styler.


HVAD KOSTER ET SORT KØKKEN?

Flere ting vil påvirke prisen på dit køkken. Størrelsen, de materialer du vælger, og hvor meget du selv kan gøre, er vigtige faktorer.  Få overblik over, hvad der påvirker køkkenprisen i vores prisguide.

Luksuskøkken i sort | HTH

Pris fra DKK 26.500,-

Tendens Finér | HTH

Prisen begynder fra DKK 54.000,-

Køkkenø i Focus Finer | HTH

Pris fra DKK 44.000,-

Alt i sort

Vælger du at gå all-in, kan du finde alle køkkenelementer i sort. Sorte køkkenlåger, bordplade, greb, hvidevarer og som noget forholdsvist nyt: sort køkkenvask og armatur.

Når alt skal være sort, er det en god idé at mikse forskellige overflader og materialer. Det gør looket mindre ensformigt og skaber en god dynamik.

SORTE ELEMENTER MED STOR EFFEKT

Det er ikke alle rum, der er egnede til et sort køkken. Har du et lille køkken uden meget lysindfald, er et helt sort køkken en mindre god ide, fordi sort stjæler lyset. Heldigvis kan du nemt få sorte elementer ind i dit køkkendesign alligevel.

En ny trend i køkkenindretning er sorte vaske og armaturer. De sorte elementer skaber en flot effekt både i tone-i-tone designet og i kombination med andre farver og materialer.

KLASSISKE KONTRASTER

En klassisk variant af det sorte køkken er kombinationen af sort og hvid. Kontrasten giver dit køkken et spændende look, der virker yderst elegant.

Du kan designe et sort og hvidt køkken på utallige måder. Skab den klassiske kontrast mellem sorte køkkenlåger og en hvid bordplade, der lyser rummet op. Du kan også lege med dynamikken mellem en sort skabsvæg og en hvid køkkenø, når du vil have et sort og hvidt køkken.

ORGANISK UDTRYK

Det sorte look bliver blødere, når du vælger et køkken i sort eg. Egetræets synlige struktur giver et organisk udtryk, der samtidig har den fordel, at fedtede fingre og smuds ikke ses så tydeligt.


SMÅ DETALJER GØR EN STOR FORSKEL

Midnatsblå | HTH
Fleksible indretningsløsninger
×

Gennemført og elegant kvalitet

Legra skuffer | HTH

Ønsker du et enkelt udtryk i dit køkkendesign med ubrudte låger? Og vil du samtidig have skuffernes fordele? Så er løsningen skuffer med frontudtræk og indvendige bakker.

 

Den nederste skuffe er monteret på lågen og giver dig det fulde overblik, når du åbner lågen. Indvendigt finder du to udtræksbakker, der giver dig mulighed for at organisere indholdet perfekt.

  

Læs mere om hvordan du indretter dine køkkenskuffer optimalt.

 

Se alle indretningsløsningerne i din HTH butik. 

Legra | HTH
Gennemført og elegant skuffeindretning
×

Gennemført og elegant skuffeindretning

Legra | HTH

Vores nye skuffesystem Legra giver dig mulighed for at tilføre dit køkken et endnu mere strømlinet udtryk og endnu mere plads i skufferne.

 

Legra skuffer kan indrettes på mange forskellige måder, så det er let at skabe orden og overblik uanset hvad der skal være i skufferne.

 

Se alle mulighederne for at indrette dine Legra-skuffer i din HTH butik.

SoundID | HTH
Få musik perfekt integreret i køkkenet
×

Få musik perfekt integreret i køkkenet

Få musik i køkkenet med SoundID | HTH GO

Med lydenheden SoundID får du prisvindende design til dit køkken, som leverer en fremragende lydoplevelse. SoundID giver dig mulighed for at afspille din musik via Bluetooth, og lyden fordeles tydeligt i køkkenrummet.

 

Lydenheden passer perfekt mellem dine overskabe eller kan som en nyhed monteres i soklen på dit køkken.

Tendens | HTH
Bliv betaget af effektfulde, sorte kontraster
×

Bliv betaget af effektfulde, sorte kontraster

Tendens | HTH

Skab et dragende udtryk i køkkenet med en sort vask og armatur. Indretningsmulighederne med de sorte detaljer er mange – indret et moderne køkken i New Yorker-stil, eller lad din sorte vask og armatur være et romantisk modspil i trækøkkenet.

Vækstlys | HTH
Et paradis for krydderurter
×

Et paradis for krydderurter

Vækstlys | HTH

Med det nye vækstskab har dine krydderurter aldrig haft bedre forhold i køkkenet.

Skabet med indbygget vækstlys giver krydderurterne de optimale betingelser.

 

Besøg din lokale HTH-butik og se alle de innovative muligheder.

Cornermove | HTH
Udnyt hjørnet og få wauw-effekt
×

Udnyt hjørnet med CornerMoveID

Cornermove | HTH

CornerMoveID er en ny type hjørneskabsløsning, der effektivt udnytter pladsen i hjørnet under køkkenbordpladen.

Skabet hæves og sænkes let på kontakten ved bordpladen og har indbygget lys og el-stik. CornerMoveID kan kombineres med et skærebræt, der matcher din bordplade.

Besøg din lokale HTH-butik og se alle de innovative muligheder.

Mobil oplader | HTH
Oplad din mobil på bordet
×

Oplad din mobil på bordet

Mobil oplader | HTH

Nu er det slut med irriterende ledninger, når mobiltelefonen skal oplades. Du lægger blot mobilen på køkkenbordret, så bliver den ladet op af den trådløse oplader, der monteres under bordpladen.

 

Besøg din lokale HTH-butik og se alle de innovative muligheder.

  

FÅ KØKKENEKSPERTENS GODE RÅD OG IDEER

Har du forelsket dig i et sort køkken, står vi klar med gode idéer og rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Book et gratis designmøde
Nordic Spirit | HTH
Nordic Spirit | HTH

OPLEV DIT NYE KØKKEN I DAG

Se helheden, før du bestemmer dig. Besøg din lokale HTH-butik, hvor alle modeller og materialer er samlet. Du får en god fornemmelse af dit nye køkken, når du har alle mulighederne inden for rækkevidde.

Find din HTH-butik

Hos HTH er vi dedikerede til Køkkenkærlighed,
der holder

Se mere om HTH