Funktionelt drømmekøkken

Da Trine Glidov og Arne Molberg skulle designe deres nye køkken, var de hele Danmark rundt for at finde den rigtige leverandør. Valget faldt på HTH Lyngby, der hjalp parret med at designe deres funktionelle drømmekøkken.

Her bor

Trine Glidov og Arne Molberg i deres totalt renoverede villa på 260 m2 i Annisse nær Helsinge.

Trine er medejer af ASICO, der er en sikkerhedsvirksomhed beliggende i Kolding. Arne er CEO i Kvadrat Softcells, der producerer de flotte akustiklofter som ses på billederne.

"Vi har designet det hele selv"

- Trine

Da Trine og Arne gik i gang med at renovere deres villa, var kodeordene funktionalitet, god plads og lys. Det resulterede i, at køkkenet blev placeret i en tilbygning til det eksisterende hus og fik imponerende fem en halv meter til loftet. På trods af den ekstra lofthøjde og de industrielle materialer er akustikken i køkkenet perfekt, da parret har valgt flotte og effektive akustiklofter fra Softcelles, hvor Arne er CEO.

Trine og Arne har selv tegnet alt til huset helt ned til mindste detalje. ”Jeg sidder til dagligt og arbejder med tegninger til mine kunder, så det ligger mig ikke fjernt at designe et køkken” fortæller Trine, der ellers ikke har nogen designmæssig baggrund.

”Grundtanken bag køkkenet er funktionalitet. Jeg laver ekstremt meget mad, og derfor var funktionaliteten min topprioritet” fortæller hun. Med materialer som Corian, glødestål og Sort Eg er parret lykkedes med deres vision.

”Corian er vedligeholdelsesfrit, og fedtede fingre ses stort set ikke på Sort Eg. Glødestål er lidt mere krævende men er vanvittigt flot, og så elsker jeg, at det udvikler sig og skaber en historie” fortæller Trine.

"Vi har været igennem stort set alle køkkenforhandlere i Danmark"

- Trine

Før det eksklusive køkkendesign var på plads, havde parret gjort deres research grundigt.

”Vi har været igennem stort set alle køkkenforhandlere i DK – lige fra Hillerød til Herning – men det var Usman Akhtar fra HTH Lyngby, der løb med opgaven fordi han lyttede, forstod, rykkede og stod fast, når jeg var i tvivl. Så det var et super godt set-up for sådan en gør-det-selv-designer som jeg” fortæller Trine.

”Vi mødte mange sælgere, der tydeligvis ønskede at pushe en masse igennem og oversælge. Det gjorde Usman ikke. Han lyttede til vores ønsker, forstod vores ideer og kom med de sidste detaljer, der samlede det hele for os. Hans indgangsvinkel var, at det man ikke kan se, skal man ikke bruge penge på. Det betød, at vores budget holdt", fortsætter Trine.

Få mere inspiration

Når du skal have nyt personligt køkken, kan du finde meget inspiration i at høre hvad andre har gjort,
og hvilke overvejelser de har været igennem. Vi har samlet en række kundehistorier til dig, der går i køkkentanker.
Få inspiration til materialer, farver og funktioner - og opdag de mange muligheder.

Oplev flere kundehistorier