Køkkentjeklisten

De fleste mennesker køber kun køkken få gange i deres liv. Det er en stor beslutning og resultatet skal være helt perfekt. Hvis du synes, projektet virker lidt uoverskueligt, skal du læse med her. Vi har lavet en overskuelig køkkentjekliste, der hjælper dig med at holde styr på køkkenplanlægningen.

Kom godt fra start

Det er ikke helt forkert, når man siger, at forberedelse er det halve af arbejdet. Har du planer om at renovere dit køkken eller få et helt nyt, gælder det, at jo mere du har tænkt over dine ønsker og behov, jo bedre bliver resultatet.

Køkkentjeklisten giver dig et overblik over, hvilke ting du skal overveje før start.

Har du brug for hjælp?

Der er mange beslutninger på vejen mod dit drømmekøkken. HTHs køkkeneksperter er uddannet i at hjælpe dig med at skabe netop det køkken, du ønsker dig. Book et gratis designmøde og få hjælp til både store og små køkkenbeslutninger.

Book designmøde

Få tegnet dit køkken

Se dit drømmekøkken tilpasset dit rum og dine ønsker. Når du får tegnet en 3D-tegning hos HTH, er det meget nemmere at se, hvordan det færdige køkken kommer til at se ud hjemme hos dig. Bestil nu, og modtag tegningen indenfor 24 timer.

Bestil køkkentegning

Find butik

Oplev køkkenet i virkeligheden, og få hjælp af vores køkkeneksperter

Kom forbi din nærmeste HTH-butik, oplev materialerne med egne øjne og hænder, få inspiration til indretningen, og snak med vores dygtige eksperter.

Find butik