Sådan indretter du dine køkkenskuffer optimalt


I køkkenet er timing vigtig. Ét minut hvor du leder efter en stegepalet, kan ødelægge din ellers veltilberedte bøf. Det er derfor vigtigt, at dine køkkenskuffer er organiserede, så du nemt kan finde det, du skal bruge.

Hos HTH har vi udviklet elementer i lækkert design, der hjælper dig med at indrette dine køkkenskuffer optimalt.Stort udvalg i skuffeindretning

Vi ved, hvor vigtigt det er for køkkenglæden, at køkkenskufferne er organiserede. Derfor har vi skabt et omfangsrigt koncept med skræddersyede løsninger til dine køkkenskuffer og behov.

Du kan sammensætte vores store udvalg af indsatser til skuffer på kryds og tværs. Vi har blandt andet krydderiholdere, knivblokke, skridmåtter, skufferammer, tallerkenholdere, affaldssystemer og affaldsspande.

Få hjælp til skuffeindretning

Du er altid velkommen i din nærmeste HTH-butik, hvor du både kan opleve skuffeindsatserne i virkeligheden, og få inspiration til skuffeindretningen.

Vores dygtige køkkeneksperter guider dig i alle mulighederne.

Indret dit køkken, og optimér køkkenglæden


Når du organiserer dine køkkenskuffer, skal du tænke over at placere lignende ting sammen, så gryder og pander eksempelvis er i samme skuffe. Det giver ryddelige skuffer, og det hjælper alle i husstanden med at vide, hvor tingene hører hjemme.

Derudover bør du også tænke over at placere dine køkkenredskaber efter de tre arbejdszoner; vask, kogeplade og køleskab. Du kan med fordel have en skuffe med gryder og pander tæt ved kogepladen, hvorimod skuffen med viskestykker og klude bør være tæt på vasken.

Læs mere om køkkenindretning

To-skuffe-look med indvendige skuffer


Indvendige skuffer sikrer fuld pladsudnyttelse, når du vælger et to-skuffe-look. De giver dig skuffernes fordele samtidig med, at du selv bestemmer, hvordan køkkenfronterne skal se ud.

Du kan eksempelvis samle alt, hvad du skal bruge til at dække bord ved at indrette den smalle indvendige skuffe med bestikindsatse og opbevare tallerkener og skåle i den store skuffe.

Bliv klogere på skuffeindretningHar du behov for at se, hvordan de smarte løsninger ser ud i virkeligheden, er du mere end velkommen til at besøge din lokale HTH.

Her står vores erfarne køkkenkonsulenter klar med personlig vejledning og gode idéer, du måske ikke selv havde overvejet.

Du kan allerede nu booke et uforpligtende designmøde, og undgå ventetid ude i butikken.

Integrér affaldssortering i dit køkken


Når du skal indrette dine skuffer, kan du tænke i praktiske detaljer som at få indrettet en skuffe med et affaldssystem.

Vi har stort udvalg af indsatser til affaldssortering til alle vores skuffesystemer. Et godt affaldssystem gør det nemt altid at få sorteret affaldet – selv på de dage, hvor det går stærkt.

Se råd til affaldssortering i køkkenet