Hvilke køkkenskabe skal jeg vælge?

Køkkenskabe er køkkenets fundament, og det er alfa omega for hverdagen i køkkenet, at de er indrettet rigtigt. Derfor handler indretningen og valget af køkkenskabe om dine behov, og om at finde en balance mellem design og funktionalitet. Bliv guidet til dit valg af køkkenskabe.

Få hjælp til at finde
dine nye køkkenskabe

Et nyt køkken kræver mange valg. Hos HTH står vi
klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige.

Book et gratis designmøde med en af vores eksperter,
der guider dig i alt fra køkkenskabe til hvidevarer.

Udnyt pladsen i køkkenet

Er dit køkken småt, eller vil du gerne udnytte pladsen bedst mulig, skal du overveje overskabe eller topskabe, der går helt op til loftet.

I stedet for spildplads mellem loft og skab, får du brugbar opbevaringsplads.

Sådan får du plads i køkkenet

Base Sort | HTH
Tendens Finér | HTH Art | HTH

Højskab til køkken:
Den ekstra opbevaringsplads

Der er ingen tvivl om, at det mest rummelige køkkenskab er et højskab. I dag ser vi et stort behov for opbevaring i køkkenet, fordi vi har flere køkkenmaskiner og mere køkkengrej end tidligere.

Hvis du derfor har pladsen til et højskab, er det den ideelle opbevaringsløsning. Her kan du nemt opbevare dine køkkenmaskiner, så de ikke fylder på køkkenbordet, eller du kan bruge skabet til at integrere dine hvidevarer, så du får et enkelt og stilrent udtryk i dit køkken.

Køkkenlåger: Hvilket ydre klæder dit køkken?

Det er sjovt at designe køkken – især de ydre designprocesser, men også her skal du tænke over anvendelse, vedligeholdelse og rummets størrelse.

Nogle låger kræver for eksempel mere vedligeholdelse og rengøring end andre. Har du små børn, er det en god idé med låger, der er nemme at tørre over.

Er dit køkken lille, kan du med fordel vælge lyse farver, så rummet synes større. Tænk også over indretningsstilen i resten af hjemmet, og brug den som pejlemærke.

Se vores køkkenlåge udvalg

Hvordan indretter du dine skabe?

Der er mange poster i køkkenbudgettet, og det kan være en kunst at få drømme og budget til at gå op. Et sted, du kan spare penge, er ved at vælge hylder i stedet for skuffer.

Hvis du vælger høj-, top- eller overskabe, er det især en god idé med hylder, fordi du alligevel ikke får den fulde effekt af en skuffe, når den er oppe i højden.

Derudover er hylder også fordelagtige, fordi du kan rykke rundt med dem alt efter behov. Så er du sikret, at der er plads til den høje karaffel og morgenmadsæskerne.

Find mål på dine køkkenskabe

Legra skuffer | HTH
Base | HTH Legra | @salmonstreet | HTH

Skab overblik og orden

Med udtræksbakker kan du hurtigt og nemt få et overblik over, hvad du har i dine køkkenskabe og det bliver lettere for dig at finde de ting, du og står og mangler. Overvej derfor om du skal have udtræksbakker i dine underskabe eller i højskabet.

Når det kommer til skuffeindretning, handler det igen om at tænke behov for opbevaring og overblik.

Bliv klogere på valg af skuffer

Kom på besøg i butikken, og se det for dig

Det kan være svært at forestille sig præcist, hvilken løsningen der bedst opfylder dine behov.

Det kan være en stor hjælp at komme ud i butikken og røre ved materialerne, se hvordan udstillingskøkkenerne er sammensat – og ikke mindst få en uforpligtende snak med en af vores dygtige køkkenkonsulent.