Køkken i herskabslejlighed

Da Susanne og Peter overtog deres slidte herskabslejlighed på 4. sal, var de enige om at være tro mod deres egen stil og ikke tage hensyn til, hvad der er salgbart. Det har resulteret i et unikt køkken, der tager hensyn til lejlighedens historie, familiens farveglæde og hverdagslivet med to små børn.

@VED.LEJLIGHED

Bag Instagramprofilen @ved.lejlighed står Susanne, der er 32 år og tekstforfatter.

I marts 2020 overtog hun og manden Peter en gammel herskabslejlighed på 4. sal, der mildest talt trængte til en kærlig hånd. På @ved.lejlighed har Susanne dokumenteret renoveringsprocessen og alle de farverige løsninger, som det kreative par har indrettet sig med. Susanne og Peter bor med deres to børn, Wilma og Georg. Lejligheden er på 130 kvadratmeter og er blevet gennemrenoveret.

“Mange tænker måske, deres bolig skal være salgbar, når de renoverer, og træffer nogle mere neutrale valg. Men vi er ikke på vej videre.”

-Susanne

Designmøde

Gør som Susanne og Peter

Susanne og Peter fik tegnet deres køkken efter at have drøftet ønsker, behov og budget med én af vores køkkeneksperter. Det kan du også få. Book et gratis designmøde, og kom et skridt nærmere drømmen.

Aftal et designmøde

“Messing må gerne få noget patina. Det er en del af æstetikken”

-Susanne

"Køkkenet skulle have samme gnist og charme som resten af lejligheden"

- Susanne

Susanne og Peters bedste renoveringstips 

1: Spørg ind til andres erfaringer. Hvad er de glade for i deres køkken? Det giver dig nogle gode ideer til dit eget projekt.

2: Tænk over, hvilken funktion køkkenet har i dit hverdagsliv, og tag udgangspunkt i det, når du indretter dig.

3: De lavpraktiske ting er vigtige. Hvor står du, når opvaskemaskinen skal tømmes, og hvor skal tingene stilles hen? Kan du komme rundt om åbne låger? Hvor vil du have dine høje glas, og er der plads til alle dine gryder i den skuffe, de hører hjemme i?

4: Brug materialer eller farver til at skabe sammenhæng. Vi har valgt messing som et gennemgående materiale og har brugt tid på at finde messingdetaljer, der får indretningen til at hænge sammen.

 

Se flere kundehistorier