Frisk dit køkken op

Få gode råd til, hvordan du nemt kan forny dit køkken med forskellige udskiftninger.

Focus Laminat | HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH

Køkkenekspert, Thomas Karlsen

”DET BEHØVER HVERKEN VÆRE DYRT ELLER BESVÆRLIGT”

En mindre køkkenrenovering kan langt de fleste klare uden hjælp fra en håndværker. Der er mange måder, du kan opdatere køkkenet på, eksempelvis med nye greb eller udskiftning af køkkenlåger, som giver en stor effekt.

Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH

Skift lågerne

Nye låger til gamle skabe er en enkel og billig måde at få et helt ”nyt” køkken. Køkkenlågerne optager store flader i køkkenet, og det er derfor i høj grad lågerne, der giver køkkenet sit look.

En ny farve, en anden lågetype eller et skift fra låger med greb til grebsløse låger vil forny køkkenet mærkbart. Alt, hvad det kræver, er, at de nye låger har samme mål som de gamle.

Slut med skuffer der smækker

Med Soft-Luk er det slut med larmende skuffer og skabe, der smækker i. I stedet for lukker de blødt og lydløst. Det giver et mere behageligt lydniveau – og det slider mindre på køkkenet.

Soft-Luk beslag kan eftermonteres på stort set alle HTH modeller – og for den sags skyld mange andre køkkener – og det tager kun kort tid at klare det selv. Her får du en mærkbar køkkenfornyelse for få midler.

Nye greb

Nye greb til lågerne har en stor effekt på køkkenets stil og koster ikke meget. Effekten kan både skabes med andre former, størrelser og materialer. Se alle greb i kataloget "Fronter og tilbehør".

Det eneste, du skal være opmærksom på, når du vælger nye greb, er, at de kan monteres i de huller, hvor de gamle greb sad, så køkkenlågen stadig er intakt. 

Fra skab til skuffer

Når først du har haft skuffeskabe, vil du ikke gå tilbage til almindelige skabe. Med skuffeskabe har det aldrig været nemmere at finde rundt i dine skabe. Se mulighederne med køkkenskuffer.

En fordel ved denne køkkenfornyelse er, at det er utrolig let at ændre et skab til et skuffeskab. Lågen skal blot afmonteres, og så skal de gamle hylder ud, og de nye skuffer sættes ind.

Det hele kan købes på webshoppen eller HTH-butikkerne. 

Brug for mere inspiration?

Der er mange andre måder, man kan friske sit køkken op på. Aftal et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde
med en af HTHs indretningskonsulenter, og hør nærmere om dine muligheder.

Book et gratis designmøde
HTHs køkkeneksperter
Køkkenkærlighed der holder | HTH

Se hvordan du kan forny dit køkken

Oplev mulighederne for fornyelse ved selvsyn i din lokale HTH-butik.
Vores køkkeneksperter står klar til at rådgive om udskiftning af køkkenlåger og mange andre smarte køkkenfornyelser.

Besøg din nærmeste HTH-butik