Køkkenfornyelse

Giv dit køkken nyt liv med vores bedste råd til en nem køkkenfornyelse. Find gode idéer til at fornye dit køkken - uden store udgifter til håndværkere eller et helt nyt køkken.

BRUG FOR MERE INSPIRATION?

Der er mange måder, du kan friske dit
køkken op på. Aftal et gratis og uforpligtende
rådgivningsmøde med en af HTHs køkkeneksperter,
og hør nærmere om dine muligheder.

FRA SKAB TIL SKUFFER

Når først du har haft skuffeskabe, vil du ikke gå tilbage til almindelige skabe. Med skuffeskabe har det aldrig været nemmere at finde rundt i dine skabe.

En fordel ved denne køkkenfornyelse er, at det er utrolig let at ændre et skab til et skuffeskab. Lågen skal blot afmonteres, og så skal de gamle hylder ud, og de nye skuffer sættes ind.

Det hele kan købes på webshoppen eller vores HTH-butikker.

Se mulighederne med køkkenskuffer

SLUT MED SKUFFER DER SMÆKKER

Med Soft-Luk er det slut med larmende skuffer og skabe, der smækker. I stedet for lukker de blødt og lydløst, hvilket giver et mere behageligt lydniveau – og slider mindre på køkkenet.

Soft-Luk beslag kan eftermonteres på stort set alle HTH modeller – og for den sags skyld også mange andre køkkener. Dét er en mærkbar køkkenfornyelse for få midler.

Køb Soft-Luk beslag her

SE HVORDAN DU KAN FORNY DIT KØKKEN

Oplev mulighederne for fornyelse ved selvsyn i din lokale HTH-butik. Vores køkkeneksperter står klar til at rådgive om udskiftning af køkkenlåger og mange andre smarte køkkenfornyelser.
HTH Køkkenekspert
Sokkelgarage til robotstøvsuger | HTH
Sokkelgarage til robotstøvsuger | HTH
HTH Køkkenekspert