Find dine nye køkkenskuffer

Skuffer er en luksus i køkkenet, fordi de er praktiske og funktionelle. En skuffe kan hives helt ud, så du får fuldt overblik over, hvad der gemmer sig. Hos HTH har vi et stort udvalg af skuffer, som du kan sammensætte efter dine behov. Læs om de forskellige skuffesystemer, og få råd til at vælge skuffer.

Tænk over dit behov for plads


Når du vælger skuffesammensætning, skal du overveje, hvad den enkelte skuffe skal indeholde, og hvordan du arbejder i køkkenet. Skal der være store gryder, er det en god idé med en høj skuffe, der er placeret tæt ved kogepladen. Er skuffen til bestik, er det naturligt at have den tæt på skuffen med tallerkener.

Et godt råd er derfor at skabe et overblik over dine køkkenredskaber og vælge skuffer derefter. På den måde sikrer du dig, at der er plads til det, du har brug for i køkkenet.

Få tips til køkkenindretning

Tag de rigtige valg med hjælp fra køkkeneksperterDer skal tages mange beslutninger, når du skal vælge nyt køkken.

Book et gratis designmøde og få hjælp af vores køkkeneksperter til at finde de helt rette løsninger til dit drømmekøkken.

Efter mødet med får du en tegning af dit nye køkken og et uforpligtende tilbud, så du kender prisen.

Indret dine køkkenskuffer optimalt


Indretningen af dine skuffer er ekstrem vigtig for at få et velorganiseret køkken. Sørg for at alle ting har sin faste plads, og skab orden med skuffeindsatser, der inddeler indholdet i små rum og gør det lettere at holde orden.

HTH har et enormt udvalg af tilbehør til skuffer, så du kan indrette dig til et køkken, der passer nøjagtigt til dit arbejdsflow. Du kan blandt andet få skufferammer, bestikindsatser, knivblokke, krydderiholder, tallerkenholder, rumdelere og meget mere.

Få tips til skuffeindretning

@signebine_liv | HTH
Stockholm | HTH Focus VH7 | HTH

Find greb til skufferne


Lige så vigtigt som det er, at køkkenskufferne spiller indvendigt, lige så vigtigt er det, at de ser godt ud udvendigt. Her spiller grebene en stor rolle, og de kan ændre dit køkkens udtryk.

Er du til rene linjer i et grebsløst køkken, er VH-7 grebsspor løsningen. Det stilrene design er funktionelt og lader dine køkkenfronter være i fokus.

Bliv klog på dit valg af greb

Find dine køkkenskuffer

Det kan være rart at se materialer og forskellige sammensætninger i virkeligheden. Besøg din lokale HTH-butik, og se de forskellige typer af køkkenskuffer.

Her kan du også få personlig vejledning af vores erfarne køkkenkonsulenter, der kan rådgive dig om alle de spændende opbevaringsløsninger.