Snedkerkøkken med detaljer

Som indretningsarkitekt har Linda Elmin i årevis hjulpet og guidet andre til valg af køkken og ofte er anbefalingen endt med et HTH køkken. Da Linda skulle have opfyldt sin egen køkkendrøm, var valget derfor nemt for hende at træffe – hun skulle have et HTH køkken. "Da jeg så Nordic Creation, var jeg ikke i tvivl. Det var som om, det var skabt efter vores ønsker" fortæller Linda.

ET HUS MED SJÆL

Norske Linda Elmin bor sammen med sin samlever Kenneth og Lindas to børn; Zara, 20, og Nicolai, 17. De bor i et hus er fra 1950'erne, som Linda har arvet fra sine bedsteforældre.

”Vi ønskede en naturlig nuance af egetræ, og jeg elsker de massive træfronter med fingertappede detaljer. Det er en hyldest til godt traditionelt håndværk"

- Linda

Køkkentegning

Har du også en køkkendrøm?

Få drømmen tegnet på 24 timer - gratis og uforpligtende. Det eneste, du skal gøre, er at tage billeder af dit nuværende køkken og lave en grovskitse af rummet med mål. Når du har sendt det til os, tegner vi dit nye køkken i 3D. Du får tegningen på mail indenfor 24 timer.

Ja tak, tegn mit køkken i dag

Det sociale køkken

Vi kan godt lide at bage og lave mad sammen og har brug for en masse bordplads, fortæller Linda. Den valgte køkkenø giver plads til både madlavning og lektier, og åbner op for socialt samvær.

Læs mere om valg af køkkenø

”Vi planlagde hvor, vi skulle have hvad, så vi blandt andet kunne tilpasse højden på hylderne i skabet til højden på karaffel og glas"

- Linda

Få mere inspiration

Når du skal have nyt personligt køkken, kan du finde meget inspiration i at høre hvad andre har gjort,
og hvilke overvejelser de har været igennem. Vi har samlet en række kundehistorier til dig, der går i køkkentanker.
Få inspiration til materialer, farver og funktioner - og opdag de mange muligheder.

Oplev flere kundehistorier