Kreativt madværksted hos @salmonstreet

Varme nuancer, spændende materialevalg og godt håndværk tilsat uanede mængder kreativitet. Det er Trine Trøstrup Darrés – alias Salmon Street - drømmekøkken fra HTH.

Trine Trøstrup Darrés | @salmonstreet | HTH

@salmonstreet

Bag SalmonStreet gemmer sig frisør, makeupartist og stylist Trine Trøstrup Darré samt tømrer og komiker Anders Nielsen.

I 2017 vandt de Boligmagasinets pris ”Årets Boligstylister” efter renoveringen af deres daværende lejlighed. Det kreative par har desuden deltaget i TV-programmerne 3xbeliggenhed og Mesterskaberne.

Det nuværende projekt er en gammel præstebolig beliggende i Valby, som Trine og Anders overtog i 2018. Du kan følge renoveringsprocessen på @salmonstreet.

Trine Trøstrup Darrés | @salmonstreet | HTH

”Anders og jeg gør, hvad vi synes er spændende og nytænkende - og det skal helst ikke være noget, du har set 100 gange før.”

Trine

Velkommen til den gamle pæstebolig i Valby. Kreativ legeplads og hjem for Trine og Anders, der på andet år er i gang med totalrenoveringen af drømmehuset.

Parret bor i huset, mens de renoverer og dokumenterer hele processen på Instagramprofilen @salmonstreet. Og nu er de kommet til køkkenet:

"Vi har planlagt og tegnet på køkkenet i næsten 2 år ud fra rummets indretning, og hvad vi gerne vil have af funktioner i rummet", fortæller Trine og fortsætter: "Vi ønsker ikke et “almindeligt” eller klassisk køkken. Vi ønsker vores egen løsning og fortolkning af, hvad det rigtige køkken er for os."

Visionen for køkkenet er klar. Det skal være et varmt og stemningsfyldt madværksted med lækre detaljer og industrielle undertoner.

”Når du vælger en blank bordplade som denne, kræver det måske lidt mere grundighed med rengøringen. Men for filan det er også pænt!"

Trine

Sæt standarden med Indvendig finér

Trine og Anders valgt at få fineret alle deres skabe indvendigt med Harmony Dark.

Indvendig finér er en eksklusiv detalje, der skaber et eksklusivt look, når du åbner skuffer og skabe. Den hvide standardløsning fungerer godt til lyse køkkener, men vælger du trælåger, er indvendig finér detaljen, der sætter prikken over i'et.

For at skabe en flot helhed har det kvalitetsbevidste par valgt samme træfinér til sokler og som adskillelse mellem skabene.

Oplev Harmony Dark

Bevar overblikket med et moodboard

Der skal tages mange valg, når du står midt i en stor renoveringsproces. Trine har lavet et moodboard for at få overblik over farvevalg og materialer i parrets kommende køkken.

"Et fysisk moodboard kan hjælpe dig med at få overblikket tilbage, når du har tusind tanker i dit hoved omkring stemning, farver og materialer", fortæller Trine.

Sådan laver du dit eget moodboard

Gør som Trine og Anders

Trine og Anders brugte HTHs køkkeneksperter
til at få drømmekøkkenet tegnet. Det kan du
også gøre.

Vores dygtig personale står altid klar til at
hjælpe og rådgive om dine muligheder.


"Arbejdstrekant i et køkken? Det er ikke noget, jeg personligt synes bør styre hele måden at tænke køkken på."

Trine

Legra | @salmonstreet | HTH
Focus Ler | @salmonstreet | HTH Legra | @salmonstreet | HTH

Lækkert skuffedesign

Trine og Andres har valgt at indrette den ene side af køkkenøen med 100 cm brede antracitgrå Legra-skuffer.

I nogle skuffer har parret valgt indvendige bakker, hvor de kan have bestik og service, mens andre skuffer kan rumme højere ting.

"Efterhånden som vi kommer på plads i køkkenet, finder jeg ud af, hvor det er smart at have de forskellige ting. Det er ikke noget, jeg har planlagt på forhånd, og jeg rykker stadig rundt", fortæller Trine.

Som tilbehør til Legra-skuffesystemet findes der en række fleksible rammer og indsatse, som kan hjælpe med at organisere skufferne.

Indret dine skuffer optimalt

Udnyt pladsen maksimalt

Trine og Anders køkken er indrettet med en stor køkkenø, der står vinkelret på køle- og fryseskabet. Udfordringen med en låge, der ikke kan åbnes, er genialt løst med et skab, der har LeMans udtræk.

LeMan udtrækket er to hylder, der "drejer" ud af skabet, når du trækker i dem. Det giver dig et godt overblik over indholdet og udnytter plads, der ellers ikke var nem at komme til.

Løsningen bruges som regel til at udnytte pladsen i et hjørne optimalt, men Trine og Anders så muligheden for at bruge LeMans udtrækket på en ny måde.

Se hvilke køkkenskabe der findes


SALMON STREETS FEM BEDSTE TIPS

 

  1. Få prøver på de farver og materialer du overvejer, og lav et moodboard, hvor du kan se, om dine tanker fungerer i virkeligheden.

  2. Tal med en køkkenekspert, der kan komme med ideer og løsninger, som du ikke selv har tænkt på.

  3. Overvej grundigt, hvordan du bruger dit køkken, og lad være med at blive fastlåst af "plejer", køkkentrekanter og andres velmenene råd. Det er dit køkken, og det skal fungere for dig.

  4. Research! Der findes så mange smukke materialer og løsninger, så brug tid på at finde det helt rigtige til dit projekt.

  5. Brug din kreativitet, og tænk i anderledes løsninger. Hvem siger, at kogepladen og vasken ikke kan være på hver side af køkkenøen, hvis det fungerer for dig?

SE HVAD ANDRE KUNDER HAR VALGT

Det er rart med inspiration og gode råd fra andre, når du skal vælge et nyt køkken. Gå på opdagelse i de mange kundecases, og bliv inspirereret af idéerne til dit eget køkken.

Vil du gøre som
Trine og Anders?

Aftal et uforpligtende designmøde med en
af vores dygtige indretningseksperter og
bliv inspireret til, hvordan du kan få et
nyt køkken.