Kreativt køkkendesign i særklasse

Varme nuancer, spændende materialevalg og godt håndværk tilsat uanede mængder kreativitet. Det er Trine Trøstrup Darrés – alias Salmon Street - drømmekøkken fra HTH.

Midnatsblå

@salmonstreet

Bag Salmon Street gennem sig frisør, makeupartist og stylist Trine Trøstrup Darré samt tømmer og komiker Anders Nielsen.

I 2017 vandt de Boligmagasinets pris som ”Årets Boligstyllister” efter renoveringen af deres lejlighed i Laksegade. Det kreative par har desuden deltaget i TV-programmerne 3xbeliggenhed og Mesterskaberne.

Det nuværende projekt er en gammel præstebolig beliggende i Valby, som Trine og Anders overtog i 2018.

Midnatsblå

”Anders og jeg gør, hvad vi synes er spændende og nytænkende - og det skal helst ikke være noget, man har set 100 gange før.”

Trine

Velkommen til den gamle pæstebolig i Valby - kreativ legeplads og hjem for Trine og Anders, der på 2. år er i gang med totalrenoveringen af drømmehuset.

Parret bor i huset mens de renovererer og dokumenterer hele processen på Instagramprofilen @salmonstreet. Og nu er de kommet til køkkenet:

Vi har planlagt og tegnet på køkkenet i næsten 2 år ud fra rummets indretning og hvad vi gerne vil have af funktioner i rummet, fortæller Trine og fortsætter: Vi ønsker ikke et “almindeligt” eller klassisk køkken - vi ønsker vores egen løsning og fortolkning af, hvad det rigtige køkken er for os.

Visionen for køkkenet er klar. Det skal være et varmt og stemningsfyldt madværksted med lækre detaljer og industrielle undertoner.

Bevar overblikket med et moodboard

Der skal tages mange valg, når man står midt i en stor renoveringsproces. Trine har lavet et moodboard for at få overblikket over farvevalg og materialer i parrets kommende køkken.

- Et fysisk moodboard kan hjælpe dig med at få overblikket tilbage, når du har tusind tanker i dit hoved omkring stemning, farver og materialer, fortæller Trine.

Sådan laver du dit eget moodboard

Eksperthjælp

Samarbejdet med en HTH-køkkenekspert.

Få professionel hjælp

VI GERNE GÅR LIDT PÅ KOMPROMIS MED DET PRAKTISKE FREM FOR ÆSTETIKKEN

Tankerne bag indretningen.

Harmony Dark | HTH
Harmony Dark | HTH Harmony Dark | HTH

Skuffer

Vi har valgt LEGRA-skuffer med indretning.

Se mulighederne

Udnyt pladsen maximalt

Trine og Anders køkken er indrettet med en stor køkkenø, der står vinkelret på køle- og fryseskabet. Udfordringen med en låge, der ikke kan åbnes, er genialt løst med et skab, der har LeMans udtræk.

LeMan udtrækket er to hylder, der følger med lågen, når den åbnes. Når du åbner skabet kommer hylderne ud i rummet, og du får et godt overblik over indholdet. Løsningen bruges om regel til at udnytte pladsen i et hjørne optimalt.

Se hvilke køkkenskabe der findes

5 RÅD FØR DU RENOVERER

> Få prøver at de farver og materialer du overvejer og lav et moodboard, hvor du kan se om dine tanker fungerer i virkeligheden.

> Tal med en køkkenekspert, der kan komme med ideer og løsninger som du ikke selv har tænkt på.

> Overvej grundigt hvordan du bruger dit køkken og lad være med at blive fastlåst af "plejer", køkkentrekanter og andres velmenene råd. Det er dit køkken, og det skal fungerer for dig.

> Research! Der findes så mange smukke materialer og løsninger, så brug tid på at finde de helt rigtige til dit projekt.

> Brug din kreativitet og tænk i anderledes løsninger. Hvem siger, at kogepladen og vasken ikke kan være på hver side af køkkenøen, hvis det fungerer for dig?

Vil du gøre som
Trine og Anders?

Aftal et uforpligtende designmøde med en
af vores dygtige indretningseksperter og
bliv inspireret til, hvordan du kan få et
nyt køkken.