Køkkenstudiet

Berit Nordstrand - norsk læge, kogebogsforfatter og influencer - skrev en detaljeret ønskeliste, før hun designede sit nye HTH-køkken. Første punkt på listen var, at det skulle være husets hjerte og samtidig fungere som filmstudie.

@BNORDSTRAND

Berit Nordstrand er passioneret af at formidle, hvordan du får mere livskvalitet ved at bruge små kneb med stor effekt.

Hun er uddannet læge, foredragsholder, influencer, forfatter og mor til seks. På Instagram-profilen @bnordstrand kan du se alle de spændende projekter, Berit Nordstrand er en del af.

Berit Nordstrand bor i Trondheims smukke gamle bydel sammen med sin mand og yngste datter. Det traditionelle norske træhus, som hun har døbt ”Casa Nordstrand”, danner både rammen for Berits familieliv og hendes professionelle liv som formidler af sundhed og livsglæde.

"Jeg er en nørd og har brugt meget tid på at researche, før jeg fandt den helt rigtige køkkenleverandør"

- Berit Nordstrand

Det perfekte køkkenstudie

Berit Nordstrands køkken er unikt, fordi det ikke bare er et køkken, men også fungerer som studie, når hun laver indhold til bl.a. Instagram, YouTube og hendes egen blog. Hver eneste dag inspirerer Berit sine mere end 110.000 følgere til, hvordan de kan leve et sundt liv uden at gå på kompromis med livskvaliteten. Hun har desuden over 2 millioner besøgende på hendes blog hvert år.

"Jeg vil have et køkken, der afspejler godt håndværk og gennemprøvet kvalitet"

- Berit Nordstrand

Designmøde

Gør som Berit Nordstrand

Besøg din lokale HTH-butik, og få hjælp til at indrette dit køkken, så det matcher dine ønsker og behov. Vores køkkeneksperter står klar til at inspirere dig og vise dig mulighederne.

Book et gratis designmøde

"Jeg behøver ikke at polere fingeraftryk på bordplader og skabsdøre hele tiden for at trives."

- Berit Nordstrand

"Mit køkken er ikke bare et køkken. Det er et samlingspunkt og et sted, hvor familie og gæster skal trives"

- Berit Nordstrand

"Jeg elsker, at min kombiovn har et specielt hæveprogram og et bageprogram med damp. Det giver luftige brød med ekstra sprød skorpe."

- Berit Nordstrand

Se hvad andre kunder har valgt

Drømmer du om et nyt køkken, kan du finde masser af inspiration i, hvad andre har valgt. Se vores mange kundecases, og find idéer til dit eget køkken.

Se flere kundehistorier