Mange års erfaring
Vi har 30 års erfaring i at planlægge og udføre omfattende køkkenprojekter i store byggerier. Derfor kan du være sikker på en professionel håndtering af både de store linjer og de små detaljer, der er afgørende for, at dit køkken fungerer godt I hverdagen.

Professionel rådgivning og indretning
Vi rådgiver om ergonomisk indretning og optimal placering af funktionerne I køkkenet ud fra dine krav, ønsker, behov og økonomi. Vi har styr på lovkrav og offentlige regler og sørger for at få alle tilladelser og godkendelser på plads. Vores indretningsforslag udarbejdes som målfaste tegninger, der lever op til myndighedernes krav. Vi kan desuden levere 3D-tegninger, hvis du ønsker det.

Kun de bedste leverandører
Vores leverandører er udelukkende firmaer, der kan tilbyde professionelt inventar med fokus på energi, miljø og funktion. Projektlederne er rutinerede og vant til at styre store professionelle projekter med vægt på effektivitet og præcision. De kan med andre ord deres kram. Vi vælger nemlig samarbejdspartnere med omtanke.

Samarbejde er nøglen
til en god løsning

En fast projektleder sikrer fremdrift
Allerede ved første kontakt får du koblet en fast projektleder på dit køkkenprojekt. Vedkommende sørger for at inddrage de nødvendige eksperter og håndværkere I forløbet. Sådan undgår vi, at vigtige informationer og tid går tabt undervejs.

Vi overholder budget og tidsplan
Vi holder det budget, vi er blevet enige om. Vi er professionelle nok til at planlægge arbejdet omhyggeligt, så der ikke dukker ubehagelige økonomiske overraskelser op. Vi tager ansvaret for hele entreprisen og dermed også for, at tidsplanen holder. Det ved vi er vigtigt for din forretning!

 

Læs om processen

Kontakt

Find dit erhvervscenter

HTH har forhandlere og butikker fordelt over hele Danmark, så du nemt kan komme i kontakt med os.

Find dit erhvervscenter