Danmarks stærkeste køkken kundeprogram for håndværkere

Med HTH som samarbejdspartner og leverandør har du Danmarks i særklasse mest erfarne leverandør af køkkener og bad-, bryggers- og garderobeløsninger til håndværksmestre og projektmarkedet. Der er mange ting, som gør HTH til en attraktiv samarbejdspartner. Fælles for dem er en høj og professionel service, der gør din hverdag lettere.

HTH ProffPartner

Få flere fordele og større indtjening

Med HTHs kundeprogram for håndværkere står du bedst rustet i kampen om montering og salg af køkkener.

HTH har igennem mange år været håndværkernes foretrukne leverandør af køkkener. Vi ved, hvad der er vigtigt for dig som håndværker. Det har vi indrettet vores forretning efter – og vi arbejder hele tiden med at udvide og styrke vores tilbud til dig, så du og din virksomhed står stærkest rustet i kampen om kunderne. Derfor har vi lavet et kundeprogram for vores håndværker kunder.

Kundeprogrammet er for alle, der arbejder professionelt med montering og salg af køkkener, bad og garderober og som ønsker et fast samarbejde og samhandel med den lokale HTH butik. Som fast samarbejdspartner opnår du mange fordele, services og attraktive priser. Du får adgang til Danmarks stærkeste samling af fordele og services, der får dine køkkenprojekter til at glide enkelt og effektivt. Så kan du fokusere på dét, der er bedst for din forretning.

Kontakt

Find dit erhvervscenter

HTH har forhandlere og butikker fordelt over hele Danmark, så du nemt kan komme i kontakt med os.

Find dit erhvervscenter