HTH's Totalkoncept

Hvad enten der er tale om totalentrepriser eller delentrepriser, så leverer vi altid professionel rådgivning og projektstyring.

GØR DRØMME TIL VIRKELIGHED – HTH’s totalkoncept
HTHs totalkoncept betyder, at vi leverer den samlede køkkenløsning, dvs. ikke kun levering og montage af HTH-elementer, men også at vi kan hjælpe omkring det vvs-, el- og malerarbejde, der indgår i den samlede løsning. HTH kender processen, og vi ved, hvordan vi samler alle brikkerne i puslespillet. Et typisk forløb består af følgende faser:

1. Rådgivning, dialog og projektering
Vi tilbyder en indledende dialog om hvilke tanker, ønsker og krav I forestiller jer skal danne rammerne om den fremtidige køkkenløsning. HTH tilbyder professionel rådgivning og er altid ajour med det nyeste inden for byggebranchen. Vælger du HTH som samarbejdspartner, får du en stor og troværdig leverandør med konkurrencedygtige priser, et bredt produktprogram og evnen til at overholde leveringsfrister og budgetter.
HTH fremlægger efter indledende dialog et forslag til en projektplan. Vi kan sammensætte en montageplan alene eller i samarbejde med andre faggrupper, så det bliver gjort nemmere at holde overblik over hele forløbet fra start til slut.

2. Behovsanalyse og løsningsforslag
Ud fra en budgetramme kan vi tilbyde rådgivning om indretning og materialevalg samt sammenstykke hvilke funtioner køkkenet skal have. HTH foreslår herefter en mulig løsning.

3. Klargøring og montering
HTHs totalkoncept betyder at vi sørger for alt fra VVS- og el-installationer til gulvlægning, malerarbejde og montering. Vi tilbyder også hjælp til montering af eventuelle hæve-sænke elementer samt montering af HTH modulerne.

4. Kvalitetskontrol
I får dokumentation på alt udført arbejde, og vi kvalitetssikrer løbende produkterne, der er monteret af HTHs montører.

Kontakt

Find dit erhvervscenter

HTH har forhandlere og butikker fordelt over hele Danmark, så du nemt kan komme i kontakt med os.

Find dit erhvervscenter