Effektiv levering til husbyggeri

Som boligkøber eller -bygger er friheden til at vælge afgørende. HTH har et sortiment som kan tilgodese enhver stil og ønske og som husbygger er det afgørende at alle krav og ønsker kan tilgodeses. Vi kan tilbyde løsninger der matcher købernes stil, budget og særlige præferencer – uanset om det er til hus eller lejlighed.

Erfarne konsulenter med fast tilknytning
I møder kun erfarne konsulenter, som er fast tilknyttet jer, og som er jeres tryghed for en problemfri inventarproces. Vores konsulenter kender jeres byggeledere og montører så byggeprocessen glider problemfrit.

Tilbudsmateriale af høj kvalitet
Tilbudsmateriale fra HTH er af høj kvalitet, så unødig diskussion med bygherrer eller leverandører mindskes. Endvidere reduceres risikoen for tabsgivende projekter.

Vi sørger for hele inventarleverancen
HTH sørger for hele inventarleverancen, inklusiv måltagning, møder med kunden, tegninger til elektriker og VVS'er, levering og montage.

Garanti og udbudsregler
HTH kan stille byggegarantier og karakterbog jf. byggeriets Evaluerings Centers krav ved offentlige byggerier. Vores erfarne projektledere kender desuden udbudsregler og AB92/ AB93.

Leveringssikkerhed
Levering til tiden er afgørende for et succesfuldt projekt. Derfor har vi skabt en sikker leverings-logistik, som er din tryghed for at afleveringstidspunktet overholdes. Denne process sikrer vi at gennemgå og dokumentere således at vi sammen har et fast udgangspunkt og derved kan sikre effektiv proces, fremdrift og tydelig dialog.

Ligesom levering er trygheden betinget af at hele projektet og den enkelte sag er styret af fast konsulent som man kan planlægge montage, levering mv. igennem – vi sikrer altid at vi ikke aflevere et projekt før alle elementer er monteret korrekt, alle fejl og mangler er udbedret og ønskes der en aftale om indbæring under leveringen, står vi naturligvis klar med en løsning.

God service til jeres kunder
Vi mødes med jeres kunder og afklarer deres ønsker og behov. Vi kan tilbyde en lang række tilvalg, der gør deres køkken til det, de drømmer om. Ønskes eksklusiv indretning kan konsulenterne kombinere løsningen med uno form® produkter.

Kontakt

Find dit erhvervscenter

HTH har forhandlere og butikker fordelt over hele Danmark, så du nemt kan komme i kontakt med os.

Find dit erhvervscenter