Vi skal stå sammen - på afstand

Vi tager situationen alvorligt, og følger regeringens retningslinjer for at gøre det trygt for dig at besøge HTH.

BESØG TRYGT HTH

Vi følger udviklingen tæt og iværksætter alle nødvendige tiltag, der kan sikre dig og vores kollegaers sikkerhed og helbred.

I alle butikker har vi indført yderligere tiltag vedrørende hygiejne. Vi vasker og afspritter vores hænder mellem hvert kundemøde.

Rengøringen af butikkerne er intensiveret. Vi afspritter de overflader, hvor mange mennesker dagligt har berøring bl.a. dørhåndtag.

Vi afholder ikke møder med mange deltagere og minimerer socialt samvær.

Kolleger med sygdomstegn er ikke på arbejde i vores butikker. Vi håber, at du vil tage samme ansvar og aflyse møder ved sygdomstegn.

Find din lokale HTH-butik

SKAL VI MØDES ONLINE?

Opfyld køkkendrømmen og mød en af vores dygtige køkkeneksperter hjemmefra via et trygt og risikofrit videomøde.

Det hele foregår på din computer, tablet eller telefon, hvor vi deler vores skærme. Det gør det muligt for dig at se de forskellige materialer, farver og designløsninger nøjagtigt som i butikken. Og du kan vise dit køkkenrum, så vi sammen kan drøfte mulighederne.

Ja tak, jeg vil opfylde drømmen hjemmefra

BESTIL EN KØKKENEKSPERT HJEM TIL DIG

Drømmer du om et nyt køkken, kommer vi gerne hjem til dig til en uforpligtende køkkensnak om dine ønsker og behov.

Vores køkkeneksperter tager naturligvis alle Covid-19 forholdsregler. Vi spritter af, holder afstand og vi bruger mundbind. Vi har også mulighed for at tage en plexiglasskærm med, så vi trygt kan sidde overfor hinanden.

Ja tak, jeg vil gerne aftale et hjemmebesøg

HÅNDVÆRKERSALG

Som professionel kunde kan du hente bestilte varer på vores lager. Vi tager naturligvis alle Covid-19 forholdsregler og spritter af, holder afstand og bruger mundbind. Vi sidder også klar ved telefonen og på mail, så tøv ikke med at tage fat i os.