Dit køkken er
til at være i stue med

Et godt indeklima er vigtigt, hvis din bolig skal være et behageligt sted at opholde sig.

Halter det, øges risikoen for hovedpine, irriterede øjne og allergi hos både børn og voksne – og særligt hos dem, der er sarte i forvejen. Hos HTH mener vi ikke, at man skal finde sig i et dårligt indeklima. Derfor er et stort udvalg af HTH’s køkkener i dag Indeklimamærket.

Hvad er Indeklimamærket?

Indeklimamærket er en garanti for, at alle de materialer, som vi anvender i vores køkkener, er testet for afgasning og lugtafgivelse samt vurderet ud fra hensyn til irritationseffekter. Testen er foretaget af uvildige eksperter i et eksternt laboratorium.

Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig ordning for byggevarer, inventar og møbler, der administreres af Teknologisk Institut. Indeklimamærket kan kendes på et lille grønt hus med hvidtjørnens blad indeni.

Indeklimamærket er modsat Svanemærket ikke et miljømærke, men et mærke som stiller krav til materialer i deres brugsfase, og som fokuserer på, hvilke stoffer der bliver frigivet inden døre. Man kan således regne med, at produkter, der bærer Indeklimamærket, er til at være i stue med.

Læs mere om Indeklima mærket

De rette byggematerialer

Hos HTH har vi bevidst valgt produkter, der sikrer optimal holdbarhed og mindst belastning i forhold til omgivelserne. Det ses bl.a. på vores udvælgelse af træ, træplader, lim og lakker. Ved at vælge de rette materialer gør vi os fortjent til at bære Indeklimamærket.

Vores indsats stopper dog ikke her. Vi tilstræber løbende at minimere og reducere HTH’s eksterne miljøpåvirkninger. Bl.a. ved optimere udnyttelsen af materialer, fokusere på energiforbrug, fremme vores medarbejderes miljøbevidsthed og udelukkende bruge træ til vores køkken-, bad- og garderobeskabe fra skovbrug, hvor der bliver genplantet.

Midtpunkt
FSC | HTH Indeklima mærket | HTH

Sådan gør du selv noget for indeklimaet

Du kan selv gøre mange enkle ting for at sikre et godt indeklima i din bolig. Eksempelvis kan du:

- Lufte ud regelmæssigt. Gerne fem til ti minutter tre gange om dagen med gennemtræk.

- Udstyre køkken og bad med ventilation, der har mekanisk udsugning.

- Sørge for at reparere eventuelle fugt- og vandskader.

- Vælge byggematerialer, der ikke afgiver skadelige stoffer og ubehagelige lugte.

Se mere i kataloget "Tryg ved det hele"

Find dit køkkendesign

Hvad er det vigtigste for dig, når du skal finde det helt rigtige køkken? Design, funktionalitet, holdbarhed eller noget helt fjerde?

Uanset hvad du drømmer om, kan du finde det i vores store udvalg af køkkenmodeller.

Se alle vores køkkenmodeller

Hos HTH er vi dedikerede til Køkkenkærlighed,
der holder

Se mere om HTH