Køkkenstudiet

Berit Nordstrand - norsk læge, kogebogsforfatter og influencer - skrev en detaljeret ønskeliste, før hun designede sit nye HTH-køkken. Første punkt på listen var, at det skulle være husets hjerte og samtidig fungere som filmstudie.
Se hvordan Berit kom i mål med sin køkkendrøm.


PÅ BESØG HOS BERIT NORDSTRAND

Berit Nordstrand bor i Trondheims smukke gamle bydel sammen med sin mand og yngste datter. Det traditionelle norske træhus, som hun har døbt ”Casa Nordstrand”, danner både rammen for Berits familieliv og hendes professionelle liv som formidler af sundhed og livsglæde.

Berit Nordstrands HTH-køkken | HTH

@BNORDSTRAND

Berit Nordstrand er passioneret af at formidle, hvordan du får mere livskvalitet ved at bruge små kneb med stor effekt.

Hun er uddannet læge, foredragsholder, influencer, forfatter og mor til seks. På Instagram-profilen @bnordstrand kan du se alle de spændende projekter, Berit Nordstrand er en del af.

Berit Nordstrands HTH-køkken | HTH

”Jeg er en nørd og har brugt meget tid på at researche, før jeg fandt den helt rigtige køkkenleverandør”.

- Berit Nordstrand

Berit Nordstrands HTH-køkken | HTH
Berit Nordstrands HTH-køkken | HTH Berit Nordstrands HTH-køkken | HTH

GRUNDIG KØKKENRESEARCH

”Der er meget at tænke på, når du vil realisere drømmen om et nyt køkken. Jeg har været forbi mange forskellige køkkenfirmaer og vurderet deres løsninger. Jeg landede hos HTH, fordi de kunne opfylde mine ønsker”, fortæller Berit.

Da valget var taget, fik Berit tegnet sit køkken af HTHs køkkenekspert Nina Heie, der inspirerede og vejledte hende på hele køkkenrejsen.

”Jeg føler, at jeg har fået den allerbedste vejledning undervejs”, fortæller Berit og fortsætter: ”Jeg er meget tilfreds med de valg, jeg har taget. Samarbejdet med Nina har været trygt og godt. Hun har lyttet til mine ønsker og tegnet et køkken, der er blevet hjertet i vores hus, hjemmekontor og et dejligt sted at være.”

Find din HTH-butik

DET PERFEKTE KØKKENSTUDIE

Berit Nordstrands køkken er unikt, fordi det ikke bare er et køkken, men også fungerer som studie, når hun laver indhold til bl.a. Instagram, YouTube og hendes egen blog. Hver eneste dag inspirerer Berit sine mere end 110.000 følgere til, hvordan de kan leve et sundt liv uden at gå på kompromis med livskvaliteten. Hun har desuden over 2 millioner besøgende på hendes blog hvert år.

PRAKTISKE LØSNINGER

Da køkkenet skulle indrettes, var det et krav, at Berit skulle kunne arbejde i køkkenet, mens hun blev filmet. Løsningen blev en kogeø, hvor emhætten er integreret i kogepladen. Det betyder, at emhætten ikke er i vejen for kameraet, og som en sidegevinst har Berit fået masser af opbevaringsplads.

Det store vinkelkøkken er desuden fyldt med løsninger, der både er funktionelle og smukke.

”Mit køkken skal være praktisk, men det skal ikke være på bekostning af designet. Jeg vil have orden i skuffer og skabe og løsninger, der gør arbejdet nemt og rengøringen hurtig, fortæller Berit.

Få tips til din køkkenindretning

”Jeg vil have et køkken, der afspejler godt håndværk og gennemprøvet kvalitet.”

Berit Nordstrand

GØR SOM BERIT NORDSTRAND

Besøg din lokale HTH-butik, og få hjælp til at indrette
dit køkken, så det matcher dine ønsker og behov.

Vores køkkeneksperter står klar til at inspirere dig og
vise dig mulighederne.

MASSIVE TRÆLAMELLER OG FENIX LAMINAT

"Casa Nordstrand" er et traditionelt norsk træhus, som Berit og hendes familie har indrettet med en blanding af nye og gamle møbler. Da hun skulle vælge låger til sit nye HTH-køkken, tog hun udgangspunkt i stilen.

”Jeg har et gammelt hus, der er indrettet med både nye og gamle møbler. Træ rammer husets sjæl rigtig fint, og så tilfører det varme til indretningen”, fortæller Berit om valget af lamellågen Nordic Spirit.

Til højskabe og overskabe har hun valgt model Base Grøn, der har en robust Fenix Laminat overflade.

”Når jeg filmer i køkkenet, må der ikke være genskin fra låger og bordplade. Base er mat i overfladen, og det er helt perfekt til mit arbejde”, siger Berit og forsætter: ”Det er også praktisk, at Fenix Laminat er robust, og fedtede fingre ikke ses. Det gør livet i køkkenet meget nemmere”.

Oplev model Base

”Jeg behøver ikke at polere fingeraftryk på bordplader og skabsdøre hele tiden for at trives.”

Berit Nordstrand

DEN PERFEKTE BORDPLADE

”Der er to krav til min bordplade. Den må ikke reflektere lyset, når jeg fotograferer og filmer i køkkenet, og den skal kunne tåle at blive brugt”. Sådan begyndte Berit jagten på den perfekte bordplade til hendes køkkenstudie.

Valget faldt på en eksklusiv keramikbordplade, der fås med mat overflade, og som tåler varme gryder og flittig brug.

Den robuste bordplade hedder Dekton Radium og er i brune nuancer, der matcher underskabenes massive trælameller perfekt.

”Rødbedesaft og gurkemeje pletter ikke keramikbordpladen. Det er meget praktisk, når man bruger sit køkken så meget, som jeg gør”, fortæller Berit Nordstand.

Se mulighederne med keramik


”Mit køkken er ikke bare et køkken. Det er et samlingspunkt og et sted, hvor familie og gæster skal trives”.

Berit Nordstrand

PRAKTISKE KØKKENDETALJER

Berit Nordstrands køkken er indrettet med en ekstra bred køkkenvask og en sort Quooker Flex.

”En ekstra bred vask gør rengøring af bageplader og bradepander til en leg, fordi vasken har plads til det hele”, fortæller Berit og fortsætter ”Jeg er også glad for, at jeg valgte en Quooker, der har kogende vand udover det kolde og varme vand. Den bliver flittigt brugt til madlavning, en hurtig kop the, rengøring af skærebrætter, skoldning af termokander og så videre”.

Få tips til valg af vask og armatur

INTEGRERET EMHÆTTE

Når Berit Nordstrand filmer madlavning eller andre aktiviteter i køkkenet, til hendes mange følgere på de sociale medier, vil en stor, dominerende emhætte være i vejen. Derfor har hun valgt en kogeplade fra AEG med integreret emhætte.

”Stegeos trækkes effektivt ned i emhætten, så jeg undgår, at det kommer ud i rummet og sætter sig i gardiner og møbler. Stegning af bacon er blevet en drøm med betydeligt mindre madduft i huset, efter vi har fået den integrerede emhætte”, fortæller hun.

Emhætten er tilkoblet en kanal i gulvet, der går ud i det fri, og stegeosen bliver derfor ledt ud af rummet. Koger maden over, har emhætten en indbygget opsamler, der er nem at tømme efterfølgende.

Få tips til dit emhættevalg


Jeg elsker, at min kombiovn har et specielt hæveprogram og et bageprogram med damp. Det giver luftige brød med ekstra sprød skorpe.

Berit Nordstrand

Berit Nordstrands HTH-køkken | HTH
Berit Nordstrands HTH-køkken | HTH Berit Nordstrands HTH-køkken | HTH

BRUGERVENLIGE HVIDEVARER

Da Berit skulle vælge hvidevarer til køkkenet, havde hun flere krav, de skulle opfylde:

”Jeg vil have hvidevarer, der er smukke at se på, men det vigtigste er brugervenlighed, og at de har de funktioner, som jeg skal bruge”, fortæller Berit.

Valget faldt på AEG, der er kendt for sine elegante kvalitetsprodukter og hvidevarer med flere funktioner.

Dampovnen bruger Berit flittigt, når hun laver mad til familien på 8. ”Tidligere havde jeg min egen SousVide, hvor jeg tilberedte kød, skaldyr og grøntsager, men min nye dampovn har indbygget SousVide-program, så jeg er sluppet af med én af de pladskrævende køkkenmaskiner”, fortæller Berit Nordstrand.

Se mulighederne med AEG

SE HVAD ANDRE KUNDER HAR VALGT

Drømmer du om et nyt køkken, kan du finde masser af inspiration i, hvad andre har valgt. Se vores mange kundecases, og find idéer til dit eget køkken.

Få en tegning og et
uforpligtende tilbud
på dit eget køkken

Besøg din lokale HTH-butik, og få hjælp til at indrette
dit køkken, så det matcher dine ønsker og behov.

På et gratis designmøde snakker vi dine ønsker, behov
og budget igennem, så vi efterfølgende kan tegne dit
køkken og give dig et uforpligtende tilbud.