Grebet af stilrent design

Du er her: Forside / Nyt køkken / Køkkenkoncepter / Grebsløst køkken

GREBSLØST KØKKEN
STILRENT DESIGN GÅR ALDRIG AF MODE

Et grebsløst køkken er indbegrebet af køkkenkærlighed, der holder. Det stilrene look er blevet en klassiker i dansk design, og med HTHs unikke VH-7 grebsspor har du utallige muligheder for at gøre dit køkken personligt.

Åbn dine skuffer og skabe uden besvær med VH-7 grebsspor

Designmulighederne med VH-7

Med de karakteristiske grebsspor har du masser af muligheder for at skabe præcis det designudtrykt, du synes bedst om - uanset om du er til låger, skuffer eller skuffe-look.

VH-7 Grebsspor

Du har flere muligheder, når du skal vælge grebsspor til dit grebsløse køkken. Vælg grebsspor efter lakfarven på dit køkken eller skab en iøjnefaldende effekt med et grebsspor i kontrastfarve.


SKIFT FARVER I DIT NYE KØKKEN MED ÉT KLIK

Brug vores Design Styler til at finde de rigtige farver og materialer til dit grebsløse køkken. (Design Styler fungerer på desktop).

ET GREBLØST KØKKEN FÅS I MANGE PRISNIVEAUER

Prisen på dit grebsløse køkken afhænger af flere ting. Hvor stort er det? Hvilke materialer vælger du? Hvor meget af arbejdet vil du gøre selv? For at give dig et klart svar har vi samlet de ting, der påvirker prisen på dit køkken i vores prisguide.

Se prisguiden

Nytænkning af det grebsløse køkken

VH-7 Concept har tre forskellige grebsspor, du kan benytte til en lang række fronter, så du får frihed til at skabe dit personlige grebsløse køkken.

Vælger du model Focus og tilsætter VH-7 grebsspor, har du mulighed for at tilføje endnu en fantastisk flot design detalje. Vi har nemlig leget med de grebsløse vandrette linjer og tilsat et asymmetrisk forskudt forløb.

En hyldest til de rene linjer

VH-7 Concept er bygget op om smukke og funktionelle grebsspor, der giver det grebsløse køkken sit særlige designudtryk med slanke, vertikale og horisontale linjer. Med de unikke grebsspor undgår du at fræse ind i lågen – en løsning, som ellers kendetegner andre grebsløse køkkener.

VH-7 Concept giver køkkenet et minimalistisk look med elegante linjer og et godt greb om lågen.

FÅ SVAR PÅ DINE KØKKENSPØRGSMÅL

Spørg vores køkkeneksperter og få svar på det, du er i tvivl om,
når det gælder nyt køkken, bad eller garderobe.

Book et gratis designmøde
Køkkeneksperter | HTH
VH-7 Focus | HTH

MÆRK OG SE DIT NYE GREBSLØSE KØKKEN

Du får den bedste oplevelse af design, materialer og finish ved at besøge en af vores inspirationsrige butikker.

Kom og oplev dit nye køkken