Andrea Brodins køkkendrøm

Svenske Andrea Brodin, der er indretningsekspert og influencer, valgte et Focus VH7-køkken, da hun skulle realisere sine køkkendrømme. Se billederne og hør hvilke tanker Andrea Brodin gjorde sig om valg af farver og indretning.

Andrea Brodin

Andrea Brodin arbejder med indretning og TV. Hun er forfatter til bogen ”Gör om hemma” og desuden mor til tre. Andrea Brodin har 27.000 følgere på Instagram og driver en af Sveriges største indretnings-blogs.

Se mere på @byandreabrodin

Sådan fik Andrea Brodin hendes
køkkendrøm opfyldt

Andreas 3 bedste tips 

til dig, der planlægger et nyt køkken

1: Planlæg nøje hvordan du vil bruge dit køkken. Hvor skal du stå og snitte grøntsager? Kan du gå forbi opvaskemaskinen, når lågen er åben? Hvordan sikrer du en god arbejdsstilling for dem, der bruger køkkenet? Hvor stor skal afstanden mellem køleskabet og afsætningspladsen være?

2: Lav en tegning over el-udtagene i køkkenet, så du ikke pludselig mangler en stikkontakt, der hvor du skal bruge den. For eksempel har vi el-udtag på køkkenøen, hvilket gør det nemt at stå der og arbejde uden at skulle flytte sig.

3: Tænk på hvad du vil have i skabene. Hvad skal du have stående i de forskellige skabe, og hvordan får du plads til alt.

 

Se flere kundehistorier