Få hjælp af vores køkkeneksperter

Der er mange spørgsmål og muligheder, når du står overfor at skulle vælge et vinkøleskab til dit køkken. Vores køkkeneksperter har fingeren på pulsen og en enorm baggrundsviden, når det kommer til hvidevarer og køkkenløsninger. Book et gratis møde, og få hjælp til at vælge det rigtige vinkøleskab.

Book et gratis møde

Vinkøleskab

Friststående eller indbygget

Skal dit vinkøleskab indbygges i køkkenet eller være fritstående? Det er et spørgsmål, der skal besvares af dine æstetiske behov samt hvad, der praktisk kan lade sig gøre hjemme hos dig.

Prismæssigt er der ikke den store forskel på de to løsninger, men et indbygget vinkøleskab vil være på kompromis af opbevaringsplads i køkkenet.

Uanset om du vælger et fritstående eller indbygget vinkøleskab, skal du sørge for, at det har mulighed for at komme af med den overskydende varme. Ellers risikerer du, at vinkøleskabet larmer, og med tiden, går i stykker.

Et fritstående vinkøleskab skal gerne have 2-3 centimeters luft i siderne og bagtil. Vil du have et indbygget eller integrerbart vinkøleskab, så sørg for at vælge en model, der er lavet til formålet med en indbygget ventilator til at komme af med varmen.

 

Få vejledning af køkkeneksperter

Få et køkken med wauw-effekt

Trænger dit køkken til en opgradering, eller planlægger du dit nye drømmekøkken? Få hjælp af vores køkkeneksperter, der har styr på de nyeste trends indenfor alt fra hvidevarer til køkkendesign. Book et uforpligtende møde, eller kom forbi din HTH-butik, og få hjælp til at finde det perfekte vinkøleskab til dit køkken.

Book et gratis møde