Walk-in-closet giver følelsen af luksus

Et walk-in-closet er indbegrebet af luksus i hverdagen. Der findes mange løsninger til at skabe et walk-in-closet, uanset om du har helt rum, du kan dedikere til garderoben eller blot har nogle få kvadratmeter.

Designmøde

Hvad koster et walk-in-closet?

Når du skal sammensætte dit walk-in-closet, kan du vælge indenfor et bredt sortiment af skydedøre og interiør, der matcher både dine behov og dit budget. Der er tre væsentlige faktorer, der påvirker prisen på din walk-in-garderobe: Design, størrelse og indretning. Få den præcise pris udregnet af vores dygtige konsulenter kan rådgive dig om alle muligheder for et walk-in-closet.

Book et gratis designmøde

Få råd og vejledning til din walk-in-garderobe

Besøg din nærmeste HTH-butik, og få råd og vejledning til dit walk-in-closet. Vores dygtige konsulenter kender alle mulighederne og kan hjælpe dig med at få den perfekte walk-in-garderobe.

Find din nærmeste HTH-butik

INSPIRATION

Det perfekte walk-in-closet

Indretningen af dit walk-in-closet skal være velorganiseret og sikre, at det er nemt at finde alt dit tøj, sko, accessoires og tasker. Derudover kan det være en fordel med plads til opbevaring af sæsontøj og store tasker.

Se endnu flere muligheder for personlig indretning hos din HTH-butik.

Indret et personligt walk-in-closet

Når du skal indrette dit walk-in-closet, er det vigtigt, du tænker på stilen i resten af din bolig. Du kan påvirke udtrykket i dit walk-in-closet med skydedøre, som fås i et væld af farver, materialer og design.

Find butik

Få hjælp til dit walk-in-closet

Find inspiration og få idéer til din garderobeindretning hos HTH. Vores konsulenter står altid klar til at hjælpe dig, så du kan få svar på alle dine spørgsmål, inden du investerer i ny garderobe.

Find butik