Der er mange brikker, der skal sættes sammen, når der skal vælges køkkenløsning til institutioner: økonomi, lovkrav, indretning og ergonomi. HTHs totalkoncept betyder, at vi leverer den samlede køkkenløsning, dvs. Ikke kun levering og montage af HTH-elementer, men også vvs- og malerarbejde, der indgår i den samlede løsning.

Stordrift eller børnevenligt?

Skal børnene kunne arbejde med i køkkenet – eller har I behov for et 100% professionelt køkken, der kan levere rigtigt mange måltider hver dag? HTH kan hjælpe med at finde den løsning, I har brug for, så I som institution kan få et køkken, der afspejler jeres holdning til mad og madlavning med jeres personlige præg, og samtidig lever op til alle de lovmæssige krav og retningslinjer for et institutionskøkken.

Holdbare køkkener

Et HTH køkken er skabt til at blive brugt - meget og længe. Med ekstremt slidstærke overflader, der er velegnede og godkendte til institutionsbrug. Lavet af materialer, der er holdbare, og indrettet så køkkenet er nemt at gøre rent. Derfor er vi heller ikke bange for at give 5 års garanti.

Pas på miljøet

Vælger du HTH, er du med til at passe på miljøet. HTH har stor fokus på at minimere påvirkning af miljøet, når vi producerer køkkener på vores fabrik i Ølgod. Vi bruger materialer, der både skåner miljøet og giver et godt arbejdsmiljø. Vi vælger træ, træplader, lim og lakker omhyggeligt.

Gå efter et køkken, der er indeklimamærket

Vi synes ikke, at man skal leve med et dårligt indeklima - ikke derhjemme og heller ikke i en børneinstitution. Derfor er et stort udvalg af HTH-køkkener certificeret af Dansk Indeklima Mærkning. Det betyder, at køkkenet er testet for afgasning og lugtafvigelser fra en række forskellige stoffer. Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig ordning for byggevarer, inventar og møbler, der administreres af Teknologisk Institut. HTH er desuden certificeret efter både ISO 9001 og ISO 14001. Det betyder, at HTHs systemer og rutiner for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø er blevet gennemgået og godkendt af certificerende selskaber.

Sådan kommer I igang

Vi kan tilbyde alle nødvendige kompetencer, herunder rådgivning og projektstyring af hele forløbet. Det nemmeste er at I kontakter os for at aftale et uforpligtende møde, hvor vi hører om jeres behov og ønsker til køkkenet. Det kan I gøre ved at ringe eller skrive til en erhvervsafdeling nær jer eller ved at booke et møde direkte her på siden.

Kontakt

Find dit erhvervscenter

HTH har forhandlere og butikker fordelt over hele Danmark, så du nemt kan komme i kontakt med os.

Find dit erhvervscenter