Bordplade til badeværelset

Både design og praktik er i højsædet, når du skal vælge bordplade til badeværelset. Få overblik over materialer og muligheder og find den bordplade, der lever op til dine æstetiske og funktionelle behov.

Bordplader

Find den rigtige bordplade til badeværelse

Udover at bordpladen er med til at sætte stemningen på badeværelset, er der nogle praktiske krav, den skal leve op til; Den skal blandt andet være nem at vedligeholde samt tåle fugt og vand.

Fra prisvenlig til eksklusiv bordplade

Det mest prisvenlige valg er en laminat bordplade, mens den massive træbordplade ligger i midten af prislejet. Keramik, granit og CoreStone ligger i den eksklusive ende af prisskalaen. Prisen på din bordplade afhænger af størrelsen og materialet. Når du kender bordpladens mål, kan du få udregnet den nøjagtige pris.

Få en præcis pris

Romantisk eller stilrent?

Skal dit badeværelse emme af spastemning? Eller vil du skabe et stramt og stilrent look? Uanset hvad du er til, har fronterne en betydningsfuld rolle for den endelige stemning på badeværelset.

Find dit baddesign

Få eksperthjælp til badeværelset

Vil du vide mere om bordplader til badeværelset? Få hjælp fra en af vores indretningseksperter og kom et skridt nærmere dit nye badeværelse.

Book et gratis designmøde