VASK TIL BADEVÆRELSET

Dit valg af håndvask er med til at definere dit badeværelses helhedsindtryk - både praktisk og æstetisk. Blev klædt på til at vælge en håndvask i den rigtige form og materiale samt korrekte montering.

Book et gratis designmøde

Få meget mere af vide om valg af vask og armatur til badet hos din lokale HTH-butik.

Vi har udstillet flere forskellige løsninger, der kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit badeværelse.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Nordic Spirit | HTH
Nordic Spirit | HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Art | HTH
Nordic Spirit Natur Eg | HTH Hvidt fransk badeværelse fra HTH

Hvilken montering skal du vælge?


Det er ikke kun vaskens form, der får betydning for dit badeværelses æstetik og praktik - også monteringen vil give forskellige resultater. Du kan enten vælge at få din vask topmonteret, væghængt, nedfældet eller integreret i bordpladen.

Topmonteret vask
Placerer du håndvasken oven på et bord, skaber det associationer til gamle dage, hvor rindende vand ikke var en selvfølge. En topmonteret vask har mere fylde og giver nærmest et skulpturelt udtryk. Dertil har du mulighed for at udnytte skabspladsen bedre til opbevaring.

Væghængt vask
En fritstående badeværelsesvask giver et helt minimalistisk udtryk, men er knap så praktisk, hvis du har brug for opbevaringsplads. Løsningen er god til små badeværelser eller til badeværelser, hvor du har anden skabsplads.

Nedfældet vask
Den nedfældede håndvask monteres i et hul i bordpladen. Vasken vil overlappe bordpladen, og vaskens kant skaber således en linje mellem vask og bord.

Integreret vask
Vælger du en integreret vask, får du et stilfuldt og enkelt look, hvor bordplade og håndvask flyder sammen. Denne løsning tager lidt af opbevaringspladsen i skabet, men til gengæld får du et sammenhængende look.

Bliv guidet i badmaterialer

Vedligeholdelse af vasken


Vil du undgå kalkaflejringer, anbefaler vi, at du aftørrer din håndvask hver dag. Hvordan du bedst vedligeholder vasken, kommer an på materialet.

Er din vask i Corian® eller corestone kan du rengøre vasken og bordpladen med et rengøringsmiddel, der indeholder en mild slibeeffekt.

Bliv guidet i valg af armatur

Kom ind i HTH-butikken,
og bliv inspireret

Det kan være rart at opleve de forskellige
vaske er i virkeligheden. I vores butikker
kan du komme ud og røre og se hvilke
løsninger, der findes. Her kan du også
få rådgivning af vores erfarne konsulenter.