Design dit køkken

Er du i tvivl om hvilke farver og materialer, der skal være i dit nye køkken? Design dit køkken i vores Design Styler og prøv dig frem, inden du bestemmer dig.

Sådan bruger du HTHs Design Styler

Design Styler er et visualiseringsprogram, der hjælper dig med at finde de helt rigtige farver og materialer til dit køkken. Du designer dit køkken ved at vælge én af køkkenopstillingerne, der er vist som små billeder i bunden af designprogrammet. Når køkkenet er valgt, kan du nemt ændre farver og materialer ved at klikke på blyanterne.

Køkkenekspert Anette Berg | HTH

Anette Berg, Køkkenekspert:

"Leg dig frem til dit køkkendesign"

Med vores Design Styler kan du nemt lege dig frem til de helt rigtige farver og materialer. Prøv dig frem og gerne med farvekombinationer, som du aldrig ville have troet kunne være en mulighed. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du designer dit køkken online.

Køkkenekspert Anette Berg | HTH

SÅDAN FINDER DU DIN STIL

Det kan være svært at designe dit køkken, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken stil det skal have. Vi guider dig gennem stilarter, farver og materialer, så du kan finde det køkken, der slår benene væk under dig.

Sådan skal dit køkken se ud i 2020

Vi er vilde med smukt design, kvalitet og detaljer, der nytænker køkkenet. Lad dig inspirere af de seneste køkkentrends, som vores designeksperter er særligt begejstrerede for.

VI TEGNER DIT NYE KØKKEN PÅ 24 TIMER
GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Med HTH’s 24 timers Design Service kan vores køkkeneksperter gøre din køkkendrøm til virkelighed.
Inden for 24 timer får du en 3D-tegning og et tilbud, der gør din køkkendrøm konkret.

Gør dit drømmekøkken til virkelighed

Hos din lokale HTH kan du opleve alle farver og materialer til dit nye køkken. Butikken er fyldt med inspirerende køkkenopstillinger, du kan bruge som inspiration, når du skal designe dit køkken.

Find din nærmeste HTH
Køkkeneksperter | HTH
Nordic Spirit Harmony Dark | HTH

FÅ RÅD FRA KØKKENEKSPERTEN

Vil du have hjælp til at designe dit køkken?
Med udgangspunkt i dine tanker, idéer og behov
står vi klar til at rådgive og inspirere dig.

Book et gratis designmøde