Opdeling i køkkenskufferne

Materiale og funktion

Kvalitet

HTH udspringer af dansk håndværkstradition. Fra de store linjer til de små detaljer er HTH specialister i køkkenindretning. På fabrikkerne i Danmark produceres køkkener med hænder, hjerte og højteknologi. Det er med til at sikre den høje og ensartede kvalitet, der er kendetegnende for HTHs køkkener.

Den høje kvalitet gælder ikke alene fabrikkerne. Hos HTH er holdningen, at køkkener bedst designes og sælges af specialister. Derfor er det personale, du møder i butikkerne uddannet til at øse ud af deres store viden og erfaring med køkkenindretning - en vigtig faktor for kompetent vejledning og et godt slutresultat.

Miljø

Et godt køkken er skabt med omtanke for både mennesker og miljø. Derfor er et stort udvalg af HTHs køkkener certificeret af Dansk Indeklima Mærkning. Et indeklimamærket produkt er testet for afgasning og lugtafgivelser fra en række forskellige stoffer, hvorfor HTH medvirker til et sundt indeklima. HTHs fabrikker i Ølgod og Bjerringbro følger de internationale ISO-standarder indenfor miljøledelse. Det betyder blandt andet, at HTH løbende arbejder på at optimere udnyttelse af materialer, reducere energiforbruget og beskytte det eksterne miljø. Fx benytter HTH udelukkende træ, der kommer fra ansvarsfuldt drevet skovbrug.